Samsung RT35CG5644S9EO

3.297,99 lei (1 magazin)
Design compact la exterior, capacitate mare în interior Tehnologia SpaceMax Păstrează mai multe alimente într-un frigider foarte mare, cu un design standard de 600 mm adâncime, care se va alinia perfect cu dulapurile tale. Cu izolația de înaltă eficiență a tehnologiei SpaceMax pereții sunt mult mai subțiri. Astfel, nu mai trebuie să vă faceți griji ca nu vor încăpea toate alimentele. Fără acumulare de gheață nedorită No ...

Descriere


Samsung RT35CG5644S9EO

Design compact la exterior, capacitate mare în interior

Tehnologia SpaceMax

Păstrează mai multe alimente într-un frigider foarte mare, cu un design standard de 600 mm adâncime, care se va alinia perfect cu dulapurile tale. Cu izolația de înaltă eficiență a tehnologiei SpaceMax pereții sunt mult mai subțiri. Astfel, nu mai trebuie să vă faceți griji ca nu vor încăpea toate alimentele.

Fără acumulare de gheață nedorită

No Frost

No Frost este tehnologia care răcește într-adevăr uniform și împiedică depunerile de gheață, salvându-te de operațiunea complicată a decongelării. Alimentele perisabile rămân proaspete și hrănitoare, iar tu faci economie la factura de energie. De asemenea, îmbunătățește circulația aerului, pentru a menține o temperatură constantă și atinge temperatura țintă mult mai repede.

De două ori mai multă prospețime

Optimal Fresh+

Asigură-te că alimentele rămân proaspete de două ori mai mult. Sertarul Optimal Fresh+ îți permite să schimbi între 4 moduri, pentru a stoca diferite alimente. În modul „Soft Freeze” păstrează prospețimea alimentelor delicate, cum ar fi carnea și peștele, de două ori mai mult* decât răcirea normală și păstrează aroma naturală.

Cu 99.99% mai puține bacterii în filtrul de aer

Filtrul Active Fresh

Păstrează frigiderul curat și igienic, reducând riscul de contaminare a alimentelor. Filtrul Active Fresh elimină 99.99% dintre bacteriile de pe suprafața filtrului. Aerul trece printr-un filtru de cărbune activ, deci este sterilizat și dezodorizat, în timp ce o plasă antibacteriană elimină bacteriile.

Partea din spate ușor de curățat, durabilă și protectivă

Clean Back

Curăță spatele frigiderului tău mult mai ușor. Clean Back este un capac de siguranță, complet neted, care protejează agregatul frigorific. Poate fi curățat cu ușurință și oferă o durabilitate suplimentară. Împiedică murdăria să se adune în jurul componentelor și le protejează de lovituri.

Funcționează foarte silențios și eficient din punct de vedere energetic

Tehnologia Digital Inverter

Detalii Produs
TipAparat frigorific
IncorporabilNu
CuloareInox
Dimensiune171.5 x 70.9 x 60 cm
Greutate neta55 kg
Volum348 L
Nivel zgomot39 dB
Consum anual de energie226 kWh
Clasa energeticaE
CaracteristiciRafturi frigider: 5 + 3 pe usa
Compartimente congelator: 2 + 2 pe usa
FunctiiTermostat reglabil
Iluminare LED
Dozator gheata
TehnologiiDigital Inverter
Optimal Fresh+
SpaceMax
Active Fresh
Ice Maker
AfisajLED
Panou comandaElectronic
Numar usi2
Caracteristici
TipFrigider
Sistem de racireNo Frost
Compartimente specialeLegume & fructe
Sticle
Oua
Agent de racireR600a
Volum frigider268 L
Volum congelator80 L
Dozator de apaNu
Usi reversibileDa

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung RT35CG5644S9EO de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung RT35CG5644S9EO sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.