Raider 078806

de la 412,99 lei (2 magazine)
Proiectat pentru incalzire de birouri, depozite, hale, sere, zone de crestere a animalelor, santiere, ateliere si altele. Cu ajutorul incalzitorului electric, se asigura caldura rapida, fara emisii poluante si consum de oxigen.   In constructie este utilizat pe scara larga pentru mentinerea temperaturii in spatii in perioada de iarna, atunci cand se desfasoara activitati de constructie si reparatii, tencuire, asezarea pardoselilor, vopsire.   Caracteristici ge ...

Descriere


Raider 078806

Proiectat pentru incalzire de birouri, depozite, hale, sere, zone de crestere a animalelor, santiere, ateliere si altele. Cu ajutorul incalzitorului electric, se asigura caldura rapida, fara emisii poluante si consum de oxigen.
 
In constructie este utilizat pe scara larga pentru mentinerea temperaturii in spatii in perioada de iarna, atunci cand se desfasoara activitati de constructie si reparatii, tencuire, asezarea pardoselilor, vopsire.
 
Caracteristici generale:
 
Trei niveluri de incalzire si functionare a ventilatorului
Alimentare trifazica
Dimensiuni compacte si greutate mica
Fabricat din otel inoxidabil
Acoperire cu vopsea rezistenta la temperatura
 
Specificatii:
 
Putere nominala: 3 kW 
Alimentare : 230 V 
Setarile de putere: 25/1500/3000 W 
Capacitate de evacuare: 150 mc/h 
Capacitate de camera incalzita: 30 mp
Greutate: 4.35 kg .

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Raider 078806 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Raider 078806 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.