Quercetti Pallino Q01020

145,99 lei (1 magazin)
Pallino e un joc amuzant si educativ: bilele reprezinta pixelii, punctele colorate care compun imaginea de pe monitorul calculatorului. Copiii folosesc tastatura si celelalte butoane de control pentru a ghida bilele spre pozitia dorita de pe ecran. Astfel, ei pot reproduce cele 6 modele incluse in joc (care seamana cu niste dischete si se introduc in fanta de sub ecranul de lucru). Operatii simple: ecranul e compus din 12 coloane, fiecare corespunzand unei taste. Pentru a trimite bi ...

Descriere


Quercetti Pallino Q01020

Pallino e un joc amuzant si educativ: bilele reprezinta pixelii, punctele colorate care compun imaginea de pe monitorul calculatorului.
Copiii folosesc tastatura si celelalte butoane de control pentru a ghida bilele spre pozitia dorita de pe ecran. Astfel, ei pot reproduce cele 6 modele incluse in joc (care seamana cu niste dischete si se introduc in fanta de sub ecranul de lucru).
Operatii simple: ecranul e compus din 12 coloane, fiecare corespunzand unei taste. Pentru a trimite bilele in pozitia dorita, tineti apasata tasta dorita si apasati butonul de lansare.
Pentru a alege culoarea bilelor apasati butonul Exit sau lansati bilele fara sa mai apasati si o alta tasta. Pentru a goli o coloana, tineti apasata tasta corespunzatoare si impingeti butonul de lansare.
Jocul este destinat copiilor cu varsta intre 4 si 8 ani.
Acest joc nu este recomandat copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.
60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

Q01020

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Quercetti Pallino Q01020 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Quercetti Pallino Q01020 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.