Pufies Fashion & Nature, Marimea 5 Junior, 12-17 kg, 160 buc

238,39 lei (1 magazin)
Noile scutece Pufies Fashion & Nature se concentreaza pe DESIGN, SIGURANTA si CALITATE. Cu design unic inspirat din natura. Fara ingrediente agresive - 0% parfum, lotiune si celuloza albita cu clor. Cu bariere duble impotriva scurgerilor laterale si canale absorbante pentru o absorbtie de 3 ori mai rapida* si pana la 12 ore de protectie impotriva scurgerilor. Pentru aventuri fara griji!   *Comparativ cu produsul anterior Pufies. CARACTERISTICI GENERALE Tip ...

Descriere


Pufies Fashion & Nature, Marimea 5 Junior, 12-17 kg, 160 buc

Noile scutece Pufies Fashion & Nature se concentreaza pe DESIGN, SIGURANTA si CALITATE. Cu design unic inspirat din natura. Fara ingrediente agresive - 0% parfum, lotiune si celuloza albita cu clor. Cu bariere duble impotriva scurgerilor laterale si canale absorbante pentru o absorbtie de 3 ori mai rapida* si pana la 12 ore de protectie impotriva scurgerilor. Pentru aventuri fara griji!

 

*Comparativ cu produsul anterior Pufies.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Chilotei
Tip scutec Unica folosinta
Marime 5
Colectie Fashion & Nature
Cantitate pachet 160
Interval greutate 12 - 17 Kg
Material Celuloza
Culoare Multicolor
Functii

Protectie impotriva umezelii

Fara parfum

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pufies Fashion & Nature, Marimea 5 Junior, 12-17 kg, 160 buc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pufies Fashion & Nature, Marimea 5 Junior, 12-17 kg, 160 buc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.