Pronat Sare nigari (clorura de magneziu) 550 g

25,20 lei (1 magazin)
Sare nigari (clorura de magneziu), 550 g Sarea Nigari mai este cunoscută ÅŸi sub denumirea de Clorura de Magneziu Aceasta are rolul de a coagula proteina din laptele de soia, formând astfel brânza tofu. Produs natural de calitate superioara, derivat din sare de mare. Nigari se poate folosi pentru dulceață sau creme, dar este cel mai bun coagulant pentru a prepara brânza tofu. ReacÈ›ionează la laptele de soia foarte repede, în comparaÅ£ie cu alte produse sim ...

Descriere


Pronat Sare nigari (clorura de magneziu) 550 g

Sare nigari (clorura de magneziu), 550 g Sarea Nigari mai este cunoscută ÅŸi sub denumirea de Clorura de Magneziu Aceasta are rolul de a coagula proteina din laptele de soia, formând astfel brânza tofu. Produs natural de calitate superioara, derivat din sare de mare. Nigari se poate folosi pentru dulceață sau creme, dar este cel mai bun coagulant pentru a prepara brânza tofu. ReacÈ›ionează la laptele de soia foarte repede, în comparaÅ£ie cu alte produse similare. Pentru a folosi această sare Nigari mai uÅŸor, dizolvaÅ£i 20 g de sare în 20 ml de apă pentru 1 l de lapte de soia. După ce adăugaÅ£i sare Nigari în laptele de soia trebuie să amestecaÅ£i foarte repede. Produsul nu este modificat genetic si nu este iradiat. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pronat Sare nigari (clorura de magneziu) 550 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pronat Sare nigari (clorura de magneziu) 550 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.