PHENOM Lampa de ghidare LED cu senzor tactil

de la 9,00 lei (6 magazine)
Lampa de ghidare cu senzor tactil, unul din produsele de calitate ale marcii Phenom. Se poate amplasa fix, dar se poate utiliza si ca sursa de iluminare portabila. Datorita sistemului de LED –uri Super SMD, se obtine o intensitate luminoasa extrema, la un consum de energie foarte redus. Comanda prin senzorul tactil ofera o mânuire extrem de comoda, oferind si posibilitatea reglarii intensitatii luminoase. Functioneaza cu 3 buc. baterii AAA (nu este accesoriu). Ideal pt. ut ...

Descriere


PHENOM Lampa de ghidare LED cu senzor tactil

Lampa de ghidare cu senzor tactil, unul din produsele de calitate ale marcii Phenom. Se poate amplasa fix, dar se poate utiliza si ca sursa de iluminare portabila. Datorita sistemului de LED –uri Super SMD, se obtine o intensitate luminoasa extrema, la un consum de energie foarte redus. Comanda prin senzorul tactil ofera o mânuire extrem de comoda, oferind si posibilitatea reglarii intensitatii luminoase. Functioneaza cu 3 buc. baterii AAA (nu este accesoriu). Ideal pt. utilizarea în locuinte, magazii, pivnite, sau în orice locatie chiar fara acces la reteaua electrica.
Comanda tactila

Intensitate reglabila

Tehnologie  LED Super SMD

Usor de instalat

Economicos

Culoare alba

Sursa de lumina: 1 buc. LED Super SMD

Comanda: tactila

Intensitate variabila: DA

Culoare: alba

Alimentare: 3x AAA (nu este accesoriu)

Fixare: 1 buc surub (nu este accesoriu)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PHENOM Lampa de ghidare LED cu senzor tactil de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PHENOM Lampa de ghidare LED cu senzor tactil sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.