NIS America Void Terrarium++ Deluxe Edition PS5

Descrierea Produsului: Într-o lume contaminată cu ciuperci toxice, un robot de întreținere aruncat găsește o fată pe nume Toriko la un pas de moarte. După ce a ajutat-o ​, aflați că ar putea fi  ultimul om rămas și este extrem de vulnerabilă la condițiile mortale ale lumii exterioare. Pentru a-i asigura supraviețuirea, robotul și noul său prieten, un AI dezafectat cunoscut sub numele de factoryAI, îi creează un refugiu într-un t ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


NIS America Void Terrarium++ Deluxe Edition PS5

Descrierea Produsului:


Într-o lume contaminată cu ciuperci toxice, un robot de întreținere aruncat găsește o fată pe nume Toriko la un pas de moarte.

După ce a ajutat-o ​, aflați că ar putea fi  ultimul om rămas și este extrem de vulnerabilă la condițiile mortale ale lumii exterioare. Pentru a-i asigura supraviețuirea, robotul și noul său prieten, un AI dezafectat cunoscut sub numele de factoryAI, îi creează un refugiu într-un terariu.



Pentru a întări terariul, precum și sănătatea slabă a lui Toriko, robotul singuratic trebuie să se aventureze în pustie pentru a aduna resurse în timp ce se luptă cu mașinile vagabunde și creaturile mutante care cutreieră acolo.

Pe parcurs, viitorul incert al existenței lui Toriko și alături de ea, întreaga rasă umană, vor ieși la iveală încet .



Caracteristici :
- Într-o lume contaminată cu ciuperci toxice, un robot de întreținere aruncat găsește o fată pe nume Toriko la un pas de moarte.
- După ce o ajuta, afla că ar putea fi ultimul om rămas și este extrem de vulnerabilă la condițiile mortale ale lumii exterioare.
- Pentru a-i asigura supraviețuirea, robotul și noul său prieten, un AI dezafectat cunoscut sub numele de factoryai, îi creează un refugiu într-un terariu.
- Pentru a consolida terariul, precum și sănătatea slabă a lui Toriko, robotul singuratic trebuie să se aventureze în pustie pentru a strânge resurse în timp ce se luptă cu mașinile vagabunde și creaturile mutante care cutreieră acolo.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NIS America Void Terrarium++ Deluxe Edition PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NIS America Void Terrarium++ Deluxe Edition PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.