OEM Spider-Man Miles Morales (PS5)

269,09 lei (1 magazin)
Fii mai grozav! Fii tu insuti! Experimentați ascensiunea lui Miles Morales în timp ce noul erou dobândește abilități incredibile, explozive, pentru a deveni însuși Spider-Man. În cea mai recentă aventură din universul Marvel Spider-Man, adolescentul Miles Morales începe să se adapteze la noua sa casă, în timp ce calcă pe urmele mentorului său Peter Parker ca noul Spider-Man. Dar când o luptă vicioasă pentru putere amenință să-i distrugă casa, viitorul erou ...

Descriere


OEM Spider-Man Miles Morales (PS5)

Fii mai grozav! Fii tu insuti! Experimentați ascensiunea lui Miles Morales în timp ce noul erou dobândește abilități incredibile, explozive, pentru a deveni însuși Spider-Man. În cea mai recentă aventură din universul Marvel Spider-Man, adolescentul Miles Morales începe să se adapteze la noua sa casă, în timp ce calcă pe urmele mentorului său Peter Parker ca noul Spider-Man. Dar când o luptă vicioasă pentru putere amenință să-i distrugă casa, viitorul erou își dă seama că o mare putere vine cu o mare responsabilitate. Pentru a salva New York-ul lui Marvel, Miles trebuie să se îmbrace și să câștige ținuta Spider-Man.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OEM Spider-Man Miles Morales (PS5) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OEM Spider-Man Miles Morales (PS5) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.