Nintendo Pokémon Sword

259,67 lei (1 magazin)
O nouă generaÈ›ie de Pokémon vine pe consola Nintendo SwitchÎncepeÈ›i o carieră aventuroasă ca antrenor Pokémon alegând unul dintre cei trei noi parteneri Pokémon: Grookey, Scorbunny sau Sobble. Regiunea Galar vă aÈ™teaptă, unde trebuie să arestaÈ›i un pont de la răufăcătorii din Team Yell È™i să dezvăluiÈ›i secretele din spatele legendarilor Pokémon Zacian È™i Zamazenta! Explorează zona sălbatică - un peisaj vast în care poÈ ...

Descriere


Nintendo Pokémon Sword

O nouă generaÈ›ie de Pokémon vine pe consola Nintendo SwitchÎncepeÈ›i o carieră aventuroasă ca antrenor Pokémon alegând unul dintre cei trei noi parteneri Pokémon: Grookey, Scorbunny sau Sobble. Regiunea Galar vă aÈ™teaptă, unde trebuie să arestaÈ›i un pont de la răufăcătorii din Team Yell È™i să dezvăluiÈ›i secretele din spatele legendarilor Pokémon Zacian È™i Zamazenta! Explorează zona sălbatică - un peisaj vast în care poÈ›i miÈ™ca liber camera. Conectează-te local sau online cu alÈ›i trei jucători în noile bătălii multiplayer Max Raid, în care jucătorii se confruntă cu uriaÈ™i Pokémon puternici, cunoscuÈ›i sub numele de Pokémon Dynamax. Anumite Pokemon pot atinge forma Gigantamax È™i, astfel, obÈ›ine un nou aspect È™i abilități G-Max puternice. Dar distracÈ›ia nu se termină cu perfecÈ›ionarea abilităților de luptă - vizitează magazinele din oraÈ™ È™i alege haine noi sau fă o coafură nouă. Că sunteÈ›i exact antrenorii pe care doriÈ›i să fiÈ›i. În drumul tău către aventură, vei întâlni nu numai Pokemon nou-nouÈ›, ci È™i bine-cunoscutul, dar în noi forme galariene! Dacă doriÈ›i să creÈ™teÈ›i mai uÈ™or nivelurile Pokémonului dvs., ordonaÈ›i-le să realizeze aÈ™a-numitele Poké Jobs. Pentru distracÈ›ie, există o tabără Pokémon unde te poÈ›i juca cu Pokémon! Prinde pokemon, schimbă-i È™i luptă-i cu ei în drum spre aventura în zona Galar AlegeÈ›i dintre trei noi parteneri Pokémon È™i faceÈ›i cunoÈ™tință cu Pokémon noi Descoperă misterul legendarilor Pokémon Zacian È™i Zamazenta! Jucătorii pot miÈ™ca liber camera în vasta zonă Wild Conectează-te cu alÈ›i antrenori în dueluri Max Raid! Luptă-te cu Pokémon Dynamax sălbatici în dueluri Max Raid È™i încearcă să-i prinzi! Poké Ball PlusProfită de funcÈ›iile controlerului Poké Ball Plus (se vinde separat). Ia-È›i pokemon-ul la o plimbare în lumea reală! Dacă petreci suficient timp cu Pokémonul tău preferat, se va întâmpla ceva uimitor!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nintendo Pokémon Sword de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nintendo Pokémon Sword sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.