Motospeed Tastatura gaming mecanica CK61 cu fir de 1.5m, conexiune USB, iluminat RGB, Switch-uri Outemu Blue, Negru

de la 147,99 lei (2 magazine)
Tastatura accepta tehnologia anti-ghosting pentru a preveni apasarea accidentala. Echipata cu switch-uri blue, va functiona bine atat pentru lucru, cat si pentru jocuri. Se distinge printr-o durata lunga de viata de pana la 80 de milioane de apasari. In plus, designul impiedica intrarea apei si deteriorarea. CK61 este o tastatura mecanica, care se distinge prin durabilitate. Dispozitivul are 61 de taste, a caror durata de viata ajunge pana la 80 de milioane de apasari. In p ...

Descriere


Motospeed Tastatura gaming mecanica CK61 cu fir de 1.5m, conexiune USB, iluminat RGB, Switch-uri Outemu Blue, Negru




Tastatura accepta tehnologia anti-ghosting pentru a preveni apasarea accidentala. Echipata cu switch-uri blue, va functiona bine atat pentru lucru, cat si pentru jocuri. Se distinge printr-o durata lunga de viata de pana la 80 de milioane de apasari. In plus, designul impiedica intrarea apei si deteriorarea. CK61 este o tastatura mecanica, care se distinge prin durabilitate. Dispozitivul are 61 de taste, a caror durata de viata ajunge pana la 80 de milioane de apasari. In plus, designul sau rezistent la apa protejeaza CK61 de scurgeri. Un alt avantaj este compatibilitatea sa larga. Accesoriul are un port USB 2.0, care va permite sa-l conectati la un computer care ruleaza Windows 2000/XP/Vista/7/8/10. Completeaza-ti zona de gaming cu tastatura Motospeed. CK61 dispune de iluminare RGB care ii confera un aspect elegant. Mai mult, puteti alege intre diferite efecte de iluminare si puteti personaliza aspectul accesoriului.


Caracteristici:

  • Numar taste: 61
  • Interfata: USB
  • Anti-ghosting: NKRO
  • 300mA
  • Voltaj: 5V
  • Sisteme suportate: WIN2000 / XP / VISTA / WIN7 / WIN8 / WIN10
  • Greutate: 28.5 x 9 x 1.8 cm
  • Greutate: 437 g
  • Switch-uri: OUTEMU Blue



Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Motospeed Tastatura gaming mecanica CK61 cu fir de 1.5m, conexiune USB, iluminat RGB, Switch-uri Outemu Blue, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Motospeed Tastatura gaming mecanica CK61 cu fir de 1.5m, conexiune USB, iluminat RGB, Switch-uri Outemu Blue, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.