Motorola TurboPower 30W USB-C w/ 1m, C-C cable, Negru

92,02 lei (1 magazin)
Incarcator retea Motorola TurboPower 30W USB-C w/ 1m, C-C cable, Black      TurboPower 30 este un incarcator universal cu o compatibilitate larga pentru dispozitivele alimentate prin USB-C. Este un incarcator care poate oferi pana la 9 ore de energie in doar 10 minute de incarcare. Super compact, dar puternic, este incarcatorul perfect pentru calatorii fara compromisuri.   Caracteristici:   INCARCARE RAPIDA. Incarcarea nu trebuie sa dureze toata ziua. Cu Turb ...

Descriere


Motorola TurboPower 30W USB-C w/ 1m, C-C cable, Negru

Incarcator retea Motorola TurboPower 30W USB-C w/ 1m, C-C cable, Black 

  

TurboPower 30 este un incarcator universal cu o compatibilitate larga pentru dispozitivele alimentate prin USB-C. Este un incarcator care poate oferi pana la 9 ore de energie in doar 10 minute de incarcare. Super compact, dar puternic, este incarcatorul perfect pentru calatorii fara compromisuri.

 

Caracteristici:

 

INCARCARE RAPIDA.

Incarcarea nu trebuie sa dureze toata ziua. Cu TurboPower 30, puteti obtine pana la 9 ore de energie in doar 10 minute de incarcare.

 

EXTREM DE COMPACT.

Cu un design compact, TurboPower 30 va poate ajuta sa reduceti numarul de incarcatoare de care aveti nevoie atunci cand calatoriti, datorita compatibilitatii USB-PD si a puterii ample de incarcare.

 

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA.

Acest incarcator se mandreste cu un nivel VI de eficienta energetica ridicata.

 

INCARCA IN SIGURANTA

Aprobat de UL pentru siguranta. Beneficiati de protectie incorporata impotriva supratensiunilor, caldurii extreme si a altor pericole si stiti ca smartphone-ul sau tableta dvs. va ramane in siguranta in timp ce se incarca.

 


SJMC302
SpecificatiiCuloareNegru
Putere (W)30W
CaracteristiciTipIncarcator Retea
CompatibilitateUniversal

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Motorola TurboPower 30W USB-C w/ 1m, C-C cable, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Motorola TurboPower 30W USB-C w/ 1m, C-C cable, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.