Mettler Ata EXTRA STRONG 36 con 30 metri

de la 5,10 lei (3 magazine)
Ata Mettler EXTRA STRONG 36 con 30 metri, 36 de culori disponibile. Ață de cusut EXTRA Strong de la Mettler, ultra-rezistentă la rupere! Cu EXTRA STRONG cumpărați un fir de cusut care poate rezista la orice nivel de tensionare.  Este foarte puternic, rezistent la rupere și abraziune - exact firul de cusut potrivit pentru prelucrarea pielii, denim sau cusut nasturi. Firul de cusut foarte puternic oferă robustețe și rezistență fiabilă la cusăturile cusute manual sau cu o ma ...

Descriere


Mettler Ata EXTRA STRONG 36 con 30 metri

Ata Mettler EXTRA STRONG 36 con 30 metri, 36 de culori disponibile.
Ață de cusut EXTRA Strong de la Mettler, ultra-rezistentă la rupere!
Cu EXTRA STRONG cumpărați un fir de cusut care poate rezista la orice nivel de tensionare.  Este foarte puternic, rezistent la rupere și abraziune - exact firul de cusut potrivit pentru prelucrarea pielii, denim sau cusut nasturi. Firul de cusut foarte puternic oferă robustețe și rezistență fiabilă la cusăturile cusute manual sau cu o mașină de cusut, cu finetea acului potrivita 90-120. Cu firul nostru de cusut EXTRA Strong, ruperea firului nu mai este o problemă. 
 


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mettler Ata EXTRA STRONG 36 con 30 metri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mettler Ata EXTRA STRONG 36 con 30 metri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.