Prym Andrea circulara din bambus de 3.5mm, lungime 40 cm 222525

33,90 lei (1 magazin)
Andrele circulare de tricotat din bambus de cea mai buna calitate. Particularitatile sunt suprafata uniforma a bambusului pe de o parte iar pe de alta parte trecerea extrem de lina de la tija la snur - aceasta combinatie garanteaza alunecarea lina a cusaturilor. Andrelele circulare de tricotat din bambus sunt ideale pentru tricotat pulovere, esarfe, decolteuri sau maneci. Manometrul acului este marcat pe andrea. Detalii produs: Marime: 3.5 mm Lungime: 40 cm Material: 100% bambus ...

Descriere


Prym Andrea circulara din bambus de 3.5mm, lungime 40 cm 222525

Andrele circulare de tricotat din bambus de cea mai buna calitate.
Particularitatile sunt suprafata uniforma a bambusului pe de o parte iar pe de alta parte trecerea extrem de lina de la tija la snur - aceasta combinatie garanteaza alunecarea lina a cusaturilor.
Andrelele circulare de tricotat din bambus sunt ideale pentru tricotat pulovere, esarfe, decolteuri sau maneci.
Manometrul acului este marcat pe andrea.


Detalii produs:


Marime: 3.5 mm
Lungime: 40 cm
Material: 100% bambus

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Prym Andrea circulara din bambus de 3.5mm, lungime 40 cm 222525 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Prym Andrea circulara din bambus de 3.5mm, lungime 40 cm 222525 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.