Merge Games The Count Lucanor Ps4

The Count Lucanor Ps4 The Count Lucanor PS4 este un joc de tip RPG lansat de Merge Games la data de 17.11.2017 pentru PS4 . Specificatii: Alaturati-va lui Hans intr-o lume cu multa fantezie si experimentati o aventura unica, plina de surprize si provocari. Fiti cuprins de o poveste captivanta, unde fiecare decizie conteaza si fiecare indiciu este o piesa pentru a rezolva puzzle-ul si a obtine comoara. Descopera secretele intunecate ale castelului, ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Merge Games The Count Lucanor Ps4

The Count Lucanor Ps4 The Count Lucanor PS4 este un joc de tip RPG lansat de Merge Games la data de 17.11.2017 pentru PS4.


Specificatii:
  • Alaturati-va lui Hans intr-o lume cu multa fantezie si experimentati o aventura unica, plina de surprize si provocari.
  • Fiti cuprins de o poveste captivanta, unde fiecare decizie conteaza si fiecare indiciu este o piesa pentru a rezolva puzzle-ul si a obtine comoara.
  • Descopera secretele intunecate ale castelului, intalniti personaje grandioase.
 
  • Cu un stil retro, inspirat de jocuri clasice precum Legenda lui Zelda, Yume Nikki, Silent Hill sau Dark Souls, printre altele. Contele Lucanor este un set de aventuri de mister si aventura uimitoare intr-o lume de basm.
  • Jocul contine alegeri importante, moduri de terminare a jocului alternative, secrete si moduri diferite de a rezolva puzzle-uri.
The Count Lucanor Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Merge Games The Count Lucanor Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Merge Games The Count Lucanor Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.