Maximum Games Troll And I Ps4

Troll And I Ps4  Amplasat in ani 1950 in asprul peisaj al Europei de Nord, Troll and I reprezinta o aventura de actiune la persoana a treia in care jucatorul preia controlul unor doi prieteni mai neobisnuit, un tânar baiat pe nume Otto ce este foarte agil si inzestrat cu armele la corp si un Troll gigantic magic, ce incearca sa-si valorifice abilitatile magice. In joc totul tine de munca in echipa, ce laturi de o poveste superba si caractere unice ofera un gameplay exceptional. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Maximum Games Troll And I Ps4

Troll And I Ps4
 Amplasat in ani 1950 in asprul peisaj al Europei de Nord, Troll and I reprezinta o aventura de actiune la persoana a treia in care jucatorul preia controlul unor doi prieteni mai neobisnuit, un tânar baiat pe nume Otto ce este foarte agil si inzestrat cu armele la corp si un Troll gigantic magic, ce incearca sa-si valorifice abilitatile magice.

In joc totul tine de munca in echipa, ce laturi de o poveste superba si caractere unice ofera un gameplay exceptional. impreuna, ca o echipa, acestia trebuie sa scape lumea de vânatorii de trolli si de monstrii. O calatorie asidua cu numeroase provocari ce vor testa prietenia celor doi la maxim.





Troll And I Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maximum Games Troll And I Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maximum Games Troll And I Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.