SEGA Team Sonic Racing 30th Anniversary Edition PS4

de la 125.90 lei (2 magazine)
Descrierea Produsului: Team Sonic Racing 30th Anniversary Edition conține: - Jocul de bază - 34 de pagini Artbook ediție specială   Pregătește-te pentru cursa vieții tale alături de Sonic Ariciul și prietenii tăi! Cu 15 personaje jucabile, îți poți personaliza vehiculele pentru a câștiga cu stil.  O varietate de moduri de joc sunt disponibile, inclusiv pentru un singur jucător, dar și diverse moduri multiplayer. Intră ...

Descriere


SEGA Team Sonic Racing 30th Anniversary Edition PS4

Descrierea Produsului:


Team Sonic Racing 30th Anniversary Edition conține:- Jocul de bază
- 34 de pagini Artbook ediție specială


 

Pregătește-te pentru cursa vieții tale alături de Sonic Ariciul și prietenii tăi! Cu 15 personaje jucabile, îți poți personaliza vehiculele pentru a câștiga cu stil. 

O varietate de moduri de joc sunt disponibile, inclusiv pentru un singur jucător, dar și diverse moduri multiplayer. Intră online și joacă cu alți 11 jucători, bucură-te de ecranul divizat pentru 4 persoane sau bucură-te de unul dintre diferitele moduri online ȘI offline, inclusiv Grand Prix Mode și Team Adventure Mode.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SEGA Team Sonic Racing 30th Anniversary Edition PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SEGA Team Sonic Racing 30th Anniversary Edition PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.