Maison Alhambra Floral Profumo 100ml - Apa de Parfum

de la 76,20 lei (3 magazine)
Floral Profumo este un parfum potrivit pentru femeile care isi doresc o experienta olfactiva bogata si complexa, cu accente florale seducatoare si nuante calde si lemnoase. Este alegerea ideala pentru evenimente speciale sau momente in care doriti sa adaugati o nota de eleganta si senzualitate aparitiei voastre. Categorie olfactiva: Floral Cantitate: 100 ml INGREDIENTE : Note de varf: Iasomie Note de mijloc: Iasomie, Tuberoza, Ylang-Ylang Note de baza: Mosc, Rasina benzoica, Lemn de s ...

Descriere


Maison Alhambra Floral Profumo 100ml - Apa de Parfum

Floral Profumo este un parfum potrivit pentru femeile care isi doresc o experienta olfactiva bogata si complexa, cu accente florale seducatoare si nuante calde si lemnoase. Este alegerea ideala pentru evenimente speciale sau momente in care doriti sa adaugati o nota de eleganta si senzualitate aparitiei voastre. Categorie olfactiva: Floral Cantitate: 100 ml INGREDIENTE : Note de varf: Iasomie Note de mijloc: Iasomie, Tuberoza, Ylang-Ylang Note de baza: Mosc, Rasina benzoica, Lemn de santal, Note lemnoase, Iris Din experienta clientilor acest parfum este asemanator cu: - Gucci Bloom Profumo di Fiori 100% Original , Made in Dubai, UAE (Emiratele Arabe Unite) Longevitate (persistenta) ridicata si siaj mare. Sigilat, in cutie proprie, ideal pentru cadouri !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maison Alhambra Floral Profumo 100ml - Apa de Parfum de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maison Alhambra Floral Profumo 100ml - Apa de Parfum sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.