Chanel Chance Eau Vive EDT 150 ml

de la 799,00 lei (3 magazine)
Chanel lanseaza in iunie 2015 o noua versiune a colectiei "Chance" , parfumul "Chance Eau Vive" un parfum energizant, atragator perfect pentru sezonul de vara. Colectia de parfumuri Chanel Chance va fi imbogatita cu o noua editie creata de renumitul brand de lux francez, colectie din care fac parte: parfumul Chanel Chance din 2003, Chanel Chance Eau Fraiche din 2007, Chanel Chance Eau Tendre din 2010 si noul Chanel Chance Eau Vive din 2015. Intreaga colectie Chance este ...

Descriere


Chanel Chance Eau Vive EDT 150 ml

Chanel lanseaza in iunie 2015 o noua versiune a colectiei "Chance" , parfumul "Chance Eau Vive" un parfum energizant, atragator perfect pentru sezonul de vara. Colectia de parfumuri Chanel Chance va fi imbogatita cu o noua editie creata de renumitul brand de lux francez, colectie din care fac parte: parfumul Chanel Chance din 2003, Chanel Chance Eau Fraiche din 2007, Chanel Chance Eau Tendre din 2010 si noul Chanel Chance Eau Vive din 2015. Intreaga colectie Chance este una cu un succes triumfator pe care l-a simtit pe parcursul celor 12 ani. Chanel Chance Eau Vive este un parfum Floral Lemnos Mosc, creat de parfumierul Olivier Polge ce a apelat la note stralucitoare accelerand in mod constant senzatia de prospetime. Arome de grapefruit si zeama de portocala rosie sunt amestecate intr-o compozitie spumanta cu note florale ce sporesc eleganta parfumului. Notele de baza ale compozitiei sunt un mix de vetiver, cedru si iris. Parfumul Chanel Chance Eau Vive este unul senzual, atragator si catifelat de vara l asand o urma proaspata, blanda, eleganta si subtila.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chanel Chance Eau Vive EDT 150 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chanel Chance Eau Vive EDT 150 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.