Lifefit Bara tractiuni TOP, prindere la usa (Negru)

149,00 lei (1 magazin)
Bara de tractiuni LIFEFIT TOP este poate fi agatata de cadrele usilor simplu si usor. Dupa antrenament, ea se indeparteaza cu aceeasi miscare simpla. Avantajul barei este asamblarea si demontarea imediata si dimensiunile reduse. Traversa poate fi folosita si ca ajutor pentru  pentru exercitii la sol si ca maner de sprijin pentru flotari.     - material de calitate cu durabilitate sporita - manere moi pentru confort maxim - distanta de prindere: 94 cm - diametrul tijei: ...

Descriere


Lifefit Bara tractiuni TOP, prindere la usa (Negru)

Bara de tractiuni LIFEFIT TOP este poate fi agatata de cadrele usilor simplu si usor. Dupa antrenament, ea se indeparteaza cu aceeasi miscare simpla. Avantajul barei este asamblarea si demontarea imediata si dimensiunile reduse. Traversa poate fi folosita si ca ajutor pentru  pentru exercitii la sol si ca maner de sprijin pentru flotari.
 
 
- material de calitate cu durabilitate sporita
- manere moi pentru confort maxim
- distanta de prindere: 94 cm
- diametrul tijei: 3 cm
- conceput pentru usi cu latimea: 60 - 90 cm
- conceput pentru ramele usilor cu grosimea: aprox. 150 mm
- sarcina maxima 130 kg

529FHRAZC0101
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsBara Fitness Usa
DiverseDiametru (mm)30
Greutate maxima admisa (Kg)130
CuloareNegru
Greutate (Kg)4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lifefit Bara tractiuni TOP, prindere la usa (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lifefit Bara tractiuni TOP, prindere la usa (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.