Licorna Winehouse Sauvignon Blanc

69,00 lei (1 magazin)
Nas cu fructe coapte, elemente „verzi”, in straturi, alambicate intr-un mod atragator. Ca nota specifica aparte, peste cele tipice, din cartea de SB, as remarca ceva asemanator cu semintele de dovleac puse la uscat. Intens, dar in acelasi timp util, complex, intrigant. Atac crocant-verzui, invelit aromatic in aceleasi fructe coapte. Aciditate buna, chiar vijelioasa, ce contribuie la impresia generala de fresh, crispy, racoritor, activ si sustine o personalitate unica. ...

Descriere


Licorna Winehouse Sauvignon Blanc

Nas cu fructe coapte, elemente „verzi”, in straturi, alambicate intr-un mod atragator. Ca nota specifica aparte, peste cele tipice, din cartea de SB, as remarca ceva asemanator cu semintele de dovleac puse la uscat. Intens, dar in acelasi timp util, complex, intrigant. Atac crocant-verzui, invelit aromatic in aceleasi fructe coapte. Aciditate buna, chiar vijelioasa, ce contribuie la impresia generala de fresh, crispy, racoritor, activ si sustine o personalitate unica.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Licorna Winehouse Sauvignon Blanc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Licorna Winehouse Sauvignon Blanc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.