Cantine Losito Vin rosu BIO Negroamaro 2018 750ml

59,99 lei (1 magazin)
Vinul rosu bio Negroamaro de la Cantine Losito este un vin de calitate organica si vegan. Inca din 1950 familia Losito a cultivat plantatii de vita de vie organica intre nordul regiunii Puglia, de pe coasta marii Adriatice si muntii din zona. Fermentat in lemn, vinul Negroamaro de la Cantine Losito reda un parfum de afine, flori inchise la culoare, cuisoare si o usoara nuanta de tutun. Are un gust plin, rotund si foarte persistent. Se potriveste cel mai bine alaturi de pizza, paste c ...

Descriere


Cantine Losito Vin rosu BIO Negroamaro 2018 750ml

Vinul rosu bio Negroamaro de la Cantine Losito este un vin de calitate organica si vegan. Inca din 1950 familia Losito a cultivat plantatii de vita de vie organica intre nordul regiunii Puglia, de pe coasta marii Adriatice si muntii din zona. Fermentat in lemn, vinul Negroamaro de la Cantine Losito reda un parfum de afine, flori inchise la culoare, cuisoare si o usoara nuanta de tutun. Are un gust plin, rotund si foarte persistent. Se potriveste cel mai bine alaturi de pizza, paste cu sos de rosii sau preparate de carne la gratar. Temperatura optima de servire este de 18 grade Celsius. Consumul echilibrat previne deteriorarea celulelor, ajuta la combaterea inflamatiilor, poate imbunatatii sanatatea inimii, sanatatea mentala, longevitatea si poate ameliora sanatatea florei intestinale. Negroamaro este un vin provenit din agricultura certificata ecologic si a obtinut premiul Veronelli 86 100. Certificare ecologica producator IT-BIO-008. Produs in Italia.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cantine Losito Vin rosu BIO Negroamaro 2018 750ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cantine Losito Vin rosu BIO Negroamaro 2018 750ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.