LG CM2460DAB

794,99 lei (1 magazin)
Aplicatia Bluetooth LG Gestionati evenimentul de la distanta utilizand dispozitivul dvs. mobil. Puteti selecta melodii si adauga efecte fara a parasi ringul de dans. Redare automata a muzicii Sistemul inteligent va simte prezenta. Va poate detecta dispozitivele mobile si va permite sa trimiteti sunetul. Mod de asteptare Petrecerea incepe imediat ce transferati muzica catre player. Sistemul ramane adormit de cele mai multe ori, dar trebuie doar sa ii trimitet ...

Descriere


LG CM2460DAB

Aplicatia Bluetooth LG

Gestionati evenimentul de la distanta utilizand dispozitivul dvs. mobil. Puteti selecta melodii si adauga efecte fara a parasi ringul de dans.

Redare automata a muzicii

Sistemul inteligent va simte prezenta. Va poate detecta dispozitivele mobile si va permite sa trimiteti sunetul.

Mod de asteptare

Petrecerea incepe imediat ce transferati muzica catre player. Sistemul ramane adormit de cele mai multe ori, dar trebuie doar sa ii trimiteti muzica prin Bluetooth instantaneu.

O multime de conexiuni

Puteti conecta pana la trei dispozitive sau permiteti prietenilor sa transfere muzica in sistem. Sistemul va permite sa conectati simultan pana la 3 dispozitive prin Bluetooth.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LG CM2460DAB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LG CM2460DAB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.