Lemontti Type-C la Type-C, 0.5m, Alb LEMCTYCTCA

de la 17,99 lei (2 magazine)
Lemontti Cablu Type-C la Type-C, 0.5m, Alb Cablul Type-C la Type-Cde la Lemontti are o lungime de 0.5m este din material de calitate si durabil fiind acoperit cu un material cauciucat fin si placut la atingere. Poate fi folosit pentru incarcare sau transfer date special creat pentru dispozitivele cu conector Type-C. Materialul il face un accesoriu elegant si placut la atingere.   Caracteristici: - material: PVC - rezistent la uzura de zi cu zi - incarcare si ...

Descriere


Lemontti Type-C la Type-C, 0.5m, Alb LEMCTYCTCA

Lemontti Cablu Type-C la Type-C, 0.5m, Alb


Cablul Type-C la Type-Cde la Lemontti are o lungime de 0.5m este din material de calitate si durabil fiind acoperit cu un material cauciucat fin si placut la atingere.
Poate fi folosit pentru incarcare sau transfer date special creat pentru dispozitivele cu conector Type-C. Materialul il face un accesoriu elegant si placut la atingere.

 

Caracteristici:

- material: PVC
- rezistent la uzura de zi cu zi
- incarcare si transfer date
- putere: 20W~45W(5V/3A,9V/2.22A)
- conector: Type-C
- lungime cablu: 0.5 m
- culoare: Alb


Imagini cu caracter informativ!

LEMCTYCTCA

Caracteristici Compatibilitate Universal
Recomandari Apple
Lungime cablu (m) 0.5
Interfata USB Type C
Interfata USB Type-C - USB Type-C
Culoare Alb
Greutate (Kg) 0.050

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lemontti Type-C la Type-C, 0.5m, Alb LEMCTYCTCA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lemontti Type-C la Type-C, 0.5m, Alb LEMCTYCTCA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.