Lemontti Flexi-Glass LFFGY7P2018 pentru Huawei Y7 Prime 2018 (Transparent)

de la 15,99 lei (2 magazine)
Lemontti Folie Flexi-Glass Huawei Y7 Prime 2018 (1 fata)   Protectia ecran Flexi-Glass Lemontti este o folie premium din plastic special, rezistenta la zgarieturi si socuri. Ofera o claritate maxima, transparenta fiind de 100%. Are un strat de protectie special conceput impotriva zgarieturilor si uzurii. Punctul forte este functia antisoc a foliei care iti poate salva display-ul in cazul unei caderi/lovituri mai dure. Aceasta folie este realizata din material PET cu un st ...

Descriere


Lemontti Flexi-Glass LFFGY7P2018 pentru Huawei Y7 Prime 2018 (Transparent)

Lemontti Folie Flexi-Glass Huawei Y7 Prime 2018 (1 fata)
 
Protectia ecran Flexi-Glass Lemontti este o folie premium din plastic special, rezistenta la zgarieturi si socuri. Ofera o claritate maxima, transparenta fiind de 100%. Are un strat de protectie special conceput impotriva zgarieturilor si uzurii. Punctul forte este functia antisoc a foliei care iti poate salva display-ul in cazul unei caderi/lovituri mai dure. Aceasta folie este realizata din material PET cu un strat de semi-sticla deasupra pentru a rezista mai bine la uzura si pentru a aluneca bine la comenzile touch (confera senzatia de ecran de sticla).
 
Caracteristici:
- duritate de 2 ori mai mare decat o folie PET (5H)
- claritate HD
- ultra slim, aproape insesizabila
- pastreaza senzitivitatea obisnuita a ecranului
- antisoc
- antizgarieturi
- dedicat Huawei Y7 Prime 2018

LFFGY7P2018

Specificatii
CuloareTransparent
MaterialPET
Tip foliePET (5H)
CompatibilitateHuawei Y7 Prime 2018

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lemontti Flexi-Glass LFFGY7P2018 pentru Huawei Y7 Prime 2018 (Transparent) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lemontti Flexi-Glass LFFGY7P2018 pentru Huawei Y7 Prime 2018 (Transparent) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.