Lavazza Capsule cafea BLUE Top Class, 100 capsule, 900 g

79.90 lei
(1 magazin)
Lavazza Top Class este un amestec bogat, cu corp plin, de 40% Arabica din Brazilia și America Centrală și 60% Robusta indoneziană. Echilibrat și intens, cremos și cu un corp plin, amestecul Lavazza Top Class este întunecat și bogat, iar pe alocuri are chiar și inserții de unt. Nu este întâmplător că Lavazza este cafeaua italiană preferată de foarte mulți locuitori ai planetei Pământ. Patru generații ale familiei Lavazza și-au dedicat peste 120 d ...

Descriere


Lavazza Capsule cafea BLUE Top Class, 100 capsule, 900 g

Lavazza Top Class este un amestec bogat, cu corp plin, de 40% Arabica din Brazilia și America Centrală și 60% Robusta indoneziană. Echilibrat și intens, cremos și cu un corp plin, amestecul Lavazza Top Class este întunecat și bogat, iar pe alocuri are chiar și inserții de unt. Nu este întâmplător că Lavazza este cafeaua italiană preferată de foarte mulți locuitori ai planetei Pământ. Patru generații ale familiei Lavazza și-au dedicat peste 120 de ani să găsească cele mai bune amestecuri de boabe de cafea din toată lumea pentru a vă oferi experiența italiană autentică. Cu nuanțe de ciocolată neagră și scorțișoară, Top Class conține o selecție fină de Arabica culeasă manual din zonele înalte ale Americii Centrale și de Sud și apoi spălată. Boabele de Arabica unt amestecate cu grijă cu robusta spălată și semi-spălată provenită din zone cum ar fi Kaapi Royale (India) și Java.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lavazza Capsule cafea BLUE Top Class, 100 capsule, 900 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lavazza Capsule cafea BLUE Top Class, 100 capsule, 900 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.