Karcher Aspirator pentru cenusa AD 2 Battery Set - 1.348-301.0

de la 1 027.00 lei (6 magazine)
Caracteristici si beneficii Baterie de 18 V care poate fi schimbata Libertate maxima de miscare datorita flexibilitatii fara fir. Tehnologie in timp real cu afisaj LCD pentru afisarea starii de incarcare a bateriei. Compatibil cu toate dispozitivele din platforma de alimentare cu baterie Karcher de 18 V. Material rezistent la foc, recipient metalic si furtun de aspiratie metalic. Siguranta maxima la aspirarea cenusii - de asemenea, la utilizarea necorespunzatoare. Tehno ...

Descriere


Karcher Aspirator pentru cenusa AD 2 Battery Set - 1.348-301.0

Caracteristici si beneficii

Baterie de 18 V care poate fi schimbata

Libertate maxima de miscare datorita flexibilitatii fara fir. Tehnologie in timp real cu afisaj LCD pentru afisarea starii de incarcare a bateriei. Compatibil cu toate dispozitivele din platforma de alimentare cu baterie Karcher de 18 V.

Material rezistent la foc, recipient metalic si furtun de aspiratie metalic.

Siguranta maxima la aspirarea cenusii - de asemenea, la utilizarea necorespunzatoare.

Tehnologia de curatare a filtrelor Karcher ReBoost - curatarea integrata a filtrului la apasarea unui buton.

Curatarea puternica a filtrului la simpla apasare a unui buton. Pentru o putere de aspirare constanta la volume mari de murdarie.

Element de filtrare dintr-o bucata (rezistent la foc) cu filtru de metal pentru murdarie grosiera si filtru plat pliat robust.

  • Cu filtru plisat robust si filtru metalic grosier.
  • Pentru golirea si curatarea recipientului fara a intra in contact cu murdaria
  • Grad sporit de comfort datorita indepartarii filtrului intr-un singur pas

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Aspirator pentru cenusa AD 2 Battery Set - 1.348-301.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Aspirator pentru cenusa AD 2 Battery Set - 1.348-301.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.