Philips FC9744/09

de la 969.99 lei (13 magazine)
Performanţă ridicată cu clase energetice A+AA Tehnologie dezvoltată pentru a obţine performanţă maximă, cu clasa A+ de eficienţă energetică, clasa A pentru performanţa de curăţare pe suprafeţe dure şi clasa A pentru emisiile de praf. Tehnologia PowerCyclone 8 separă praful de aer Tehnologia exclusivă PowerCyclone 8 accelerează rapid aerul în compartimentul ciclonic pentru a separa praful. Acţiunea turbionară puternică creşte la maximum fluxul de aer şi ...

Descriere


Philips FC9744/09

Performanţă ridicată cu clase energetice A+AA

Tehnologie dezvoltată pentru a obţine performanţă maximă, cu clasa A+ de eficienţă energetică, clasa A pentru performanţa de curăţare pe suprafeţe dure şi clasa A pentru emisiile de praf.

Tehnologia PowerCyclone 8 separă praful de aer

Tehnologia exclusivă PowerCyclone 8 accelerează rapid aerul în compartimentul ciclonic pentru a separa praful. Acţiunea turbionară puternică creşte la maximum fluxul de aer şi performanţa pentru rezultate remarcabile de curăţare.

Cap de aspirare TriActive+ pentru acţiune de curăţare în 3 direcţii

Capul de aspirare exclusiv TriActive+ deschide uşor firele covoarelor pentru o curăţare mai temeinică. Canalele de aer din partea din faţă aspiră firimiturile mari, iar periile din părţile laterale curăţă aproape de mobilă şi de pereţi.

Performanţă maximă pe suprafeţe dure

Acest aparat a fost etichetat cu clasa A pentru performanţa de curăţare pe pardoseli dure. Aceasta înseamnă că aspiră până la 100 % din praf.

Filtru antialergic pentru filtrare de 99,95 %

Sistemul nostru de filtrare pentru aer curat creează o etanşare perfectă şi captează 99,9 % din praful fin – inclusiv polen, păr de animale şi acarieni – pentru persoanele care suferă de alergii şi oricine îşi doreşte un nivel mai ridicat de igienă.

Allergy Lock captează praful în interior

Sistemul nostru Allergy Lock foloseşte un senzor pentru a asigura etanşarea perfectă a recipientului pentru praf înainte de utilizarea aspiratorului.

Uşor de golit cu o mână, pentru a controla praful

Recipientul pentru praf poate fi detaşat cu o singură mână şi controlează praful graţie formei sale unice şi suprafeţei netede.

Perie mini-turbo rotativă pentru îndepărtarea uşoară a părului şi scamelor

Peria mini-turbo îndepărtează rapid firele de păr (de animale), scamele şi praful din canapele, perne şi alte materiale. Această perie este ideală pentru deţinătorii de animale de casă.

Specificatii:


Clasă de eficienţă energetică: A+
Flux de aer (max): 41  l/s
Putere de intrare (max): 650  W
Nivel de zgomot: 90 % materiale reciclate
Consum de energie în modul stand-by: < 0,5  W
Manual de utilizare: 100 % hârtie reciclată
Dimensiunile produsului (L x l x H): 505x292x292  mm
Greutate produs: 5,5  kg
Depozitare accesoriu: Încorporat
Cap de aspirare suplimentar: Perie mini-turbo, Cap de aspirare pentru curăţarea covoarelor, Cap de aspirare pentru podele dure
Duză principală: Cap de aspirare TriActive+
Accesorii incluse: Accesoriu pentru spaţii înguste, Perie integrată, Cap de aspirare mic
Capacitate praf: 2  l
Filtru de evacuare: Filtru antialergic
Filtru pentru motor: Filtru lavabil pe viaţă
Rază de acţiune: 10  m
Mâner pentru transport: Partea superioară şi frontală
Lungime cablu: 7  m
Control energie: Parte electronică pe aparat
Cuplaj tub: SmartLock
Tip tub: Tub telescopic metalic din 2 piese
Tip rotativ: Cauciuc

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Philips FC9744/09 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Philips FC9744/09 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.