JetBrains Rider - Commercial annual subscription Reînnoire dupa al doilea an

1.733,00 lei (1 magazin)
Rider - Commercial annual subscription 2020 Cross-platform .NET IDE rapid si puternic Rider vă ajută să dezvoltați aplicații .NET, ASP.NET, .NET Core, Xamarin sau Unity pe Windows, Mac sau Linux. Oferă suport bogat de editare și cunoaștere a codului pentru limbile utilizate în dezvoltarea .NET, de la C #, VB.NET și F # la ASP.NET Razor sintaxă, JavaScript, TypeScript, XAML, XML, HTML, CSS, SCSS, JSON și SQL . DESCARCĂ Tip subscripţie: Reînnoire dupa al doil ...

Descriere


JetBrains Rider - Commercial annual subscription Reînnoire dupa al doilea an


Rider - Commercial annual subscription 2020
Cross-platform .NET IDE rapid si puternic


Rider vă ajută să dezvoltați aplicații .NET, ASP.NET, .NET Core, Xamarin sau Unity pe Windows, Mac sau Linux. Oferă suport bogat de editare și cunoaștere a codului pentru limbile utilizate în dezvoltarea .NET, de la C #, VB.NET și F # la ASP.NET Razor sintaxă, JavaScript, TypeScript, XAML, XML, HTML, CSS, SCSS, JSON și SQL .
DESCARCĂ


Tip subscripţie: Reînnoire dupa al doilea an

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul JetBrains Rider - Commercial annual subscription Reînnoire dupa al doilea an de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru JetBrains Rider - Commercial annual subscription Reînnoire dupa al doilea an sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.