inSPORTline Banca de exercitii reglabila ABD050

de la 299.00 lei
(2 magazine)
Compactă, ușoară și multifuncțională – Banca Înclinată inSPORTline ABD050 este perfectă pentru exerciții intense și eficiente la domiciliu, pentru că oferă posibilitatea efectuării a numeroase exerciții pentru zona abdominală. Pe lângă abdomene și exerciții cu propria greutate, puteți folosi și gantere, ori puteți face exerciții pentru picioare, precum și flotări (cu ajutorul mânerelor laterale acoperite cu spumă). Banca este prevăzută ...

Descriere


inSPORTline Banca de exercitii reglabila ABD050

Compactă, ușoară și multifuncțională – Banca Înclinată inSPORTline ABD050 este perfectă pentru exerciții intense și eficiente la domiciliu, pentru că oferă posibilitatea efectuării a numeroase exerciții pentru zona abdominală. Pe lângă abdomene și exerciții cu propria greutate, puteți folosi și gantere, ori puteți face exerciții pentru picioare, precum și flotări (cu ajutorul mânerelor laterale acoperite cu spumă). Banca este prevăzută cu o căptușeală moale și tapițerie aderentă.

Dimensiunile mai mici ale băncii oferă un antrenament mai intens (pentru că nu vă puteți sprijini pe ea în totalitate). Rolele de spumă poti fi ajustate pe 3 poziții diferite, asigurând maximum de confort în timpul antrenamentului. După finalizarea exercițiului, scoateți inelul de siguranță și depozitați banca pentru a economisi spațiu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Banca de exercitii reglabila ABD050 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Banca de exercitii reglabila ABD050 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.