inSPORTline Banca de exercitii reglabila ABD050

de la 319,00 lei (3 magazine)
Compactă, uÈ™oară È™i multifuncÈ›ională – Banca Înclinată inSPORTline ABD050 este perfectă pentru exerciÈ›ii intense È™i eficiente la domiciliu, pentru că oferă posibilitatea efectuării a numeroase exerciÈ›ii pentru zona abdominală. Pe lângă abdomene È™i exerciÈ›ii cu propria greutate, puteÈ›i folosi È™i gantere, ori puteÈ›i face exerciÈ›ii pentru picioare, precum È™i flotări (cu ajutorul mânerelor laterale acoperite cu spumă). Banca este prevăzutÄ ...

Descriere


inSPORTline Banca de exercitii reglabila ABD050

Compactă, uÈ™oară È™i multifuncÈ›ională – Banca Înclinată inSPORTline ABD050 este perfectă pentru exerciÈ›ii intense È™i eficiente la domiciliu, pentru că oferă posibilitatea efectuării a numeroase exerciÈ›ii pentru zona abdominală. Pe lângă abdomene È™i exerciÈ›ii cu propria greutate, puteÈ›i folosi È™i gantere, ori puteÈ›i face exerciÈ›ii pentru picioare, precum È™i flotări (cu ajutorul mânerelor laterale acoperite cu spumă). Banca este prevăzută cu o căptuÈ™eală moale È™i tapiÈ›erie aderentă.

Dimensiunile mai mici ale băncii oferă un antrenament mai intens (pentru că nu vă puteÈ›i sprijini pe ea în totalitate). Rolele de spumă poti fi ajustate pe 3 poziÈ›ii diferite, asigurând maximum de confort în timpul antrenamentului. După finalizarea exerciÈ›iului, scoateÈ›i inelul de siguranță È™i depozitaÈ›i banca pentru a economisi spaÈ›iu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Banca de exercitii reglabila ABD050 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Banca de exercitii reglabila ABD050 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.