BH Top Zero G410

de la 2 698.00 lei (3 magazine)
Banca elongatie de inversie este excelenta pentru pentru persoanele cu dureri de spate si pentru oricine doreste sa beneficieze de terapia prin rasturnare. Creata pentru terapia prin rasturnare, folosita pentru intinderea coloanei si eliberarea toxinelor si sunt nemaipomenite si pentru modelarea abdomenului – stand cu corpul rasturnat, poti face abdomene si flotari. Te ajuta sa iti intinzi usor spatele in numai doua minute pe zi, folosind doar forta gravitationala, pentru a elim ...

Descriere


BH Top Zero G410

Banca elongatie de inversie este excelenta pentru pentru persoanele cu dureri de spate si pentru oricine doreste sa beneficieze de terapia prin rasturnare.

Creata pentru terapia prin rasturnare, folosita pentru intinderea coloanei si eliberarea toxinelor si sunt nemaipomenite si pentru modelarea abdomenului – stand cu corpul rasturnat, poti face abdomene si flotari.

Te ajuta sa iti intinzi usor spatele in numai doua minute pe zi, folosind doar forta gravitationala, pentru a elimina tensiunea exercitata asupra coloanei, gatului si articulariilor.

Folosita regulat, ea elimina comprimarea coloanei, usureaza tensiunea exercitata asupra discurilor lombare, presiunea exercitata asupra radacinii nervilor si tensiunea cervicala care poate duce la scurtcircuitarea nervilor si la dureri de cap. 

Banca elongatie de inversie este un aparat excelent pentru antrenamentul zonei mediane.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BH Top Zero G410 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BH Top Zero G410 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.