Hot Wheels Garajul cu cascadorii

de la 149,99 lei (2 magazine)
Garajul de la Hot Wheels are dimensiuni generoase si ofera o multime de posibilitati de joaca. Utilizati liftul pentru a aduce masinile la orice nivel vreti sa parcati sau mergeti la un etaj inferior printr-un singur salt. Garajul poate depozita peste 20 de masinute. Cei mici pot face o vizita la service sau la benzinarie pentru a fi pregatiti de urmatoarea aventura. Garajul cu cascadorii Hot Wheels are un maner astfel incat e foarte usor de strans si transportat. Setul de joaca Garaju ...

Descriere


Hot Wheels Garajul cu cascadorii

Garajul de la Hot Wheels are dimensiuni generoase si ofera o multime de posibilitati de joaca. Utilizati liftul pentru a aduce masinile la orice nivel vreti sa parcati sau mergeti la un etaj inferior printr-un singur salt. Garajul poate depozita peste 20 de masinute. Cei mici pot face o vizita la service sau la benzinarie pentru a fi pregatiti de urmatoarea aventura. Garajul cu cascadorii Hot Wheels are un maner astfel incat e foarte usor de strans si transportat. Setul de joaca Garajul cu cascadorii se poate conecta cu alte seturi si piste Hot Wheels. Pachetul contine:- 1x masinuta Hot Wheels 1:64 Dimensiuni produs in ambalaj: 40.5 x 7.5 x 35.5 cmVarsta recomandata: 4 ani + Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hot Wheels Garajul cu cascadorii de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hot Wheels Garajul cu cascadorii sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.