Hola CASUTA CU ACTIVITATI SENZORIALE MONTESSORI

de la 84,51 lei (3 magazine)
Casuta de jucarie cu activitati senzoriale Montessori. Jucariile Montessori sunt concepute pentru a incuraja invatarea prin joc si pentru a stimula abilitatile de manipulare, observatia si imaginatia copilului. Aceste abilitati sunt importante pentru invatarea practica si dezvoltarea copiilor. Apasati butonul de muzica pentru a asculta cele 8 melodii. Efecte sonore amuzante vor fi adaugate melodiilor atunci cand apasati pe masina de spalat, sticla de lapte sau cutia de servetele. ...

Descriere


Hola CASUTA CU ACTIVITATI SENZORIALE MONTESSORI

Casuta de jucarie cu activitati senzoriale Montessori. Jucariile Montessori sunt concepute pentru a incuraja invatarea prin joc si pentru a stimula abilitatile de manipulare, observatia si imaginatia copilului. Aceste abilitati sunt importante pentru invatarea practica si dezvoltarea copiilor. Apasati butonul de muzica pentru a asculta cele 8 melodii. Efecte sonore amuzante vor fi adaugate melodiilor atunci cand apasati pe masina de spalat, sticla de lapte sau cutia de servetele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hola CASUTA CU ACTIVITATI SENZORIALE MONTESSORI de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hola CASUTA CU ACTIVITATI SENZORIALE MONTESSORI sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.