Hoco EW19 Plus Blue

67,99 lei (1 magazin)
  Castile True Wireless Hoco EW19 Plus redau un sunet clar si fara intrerupere. Alege acum sa achizitionezi o pereche de casti stereo! Nu vei regreta alegerea facuta!   Uita de lumea din jur!   Alegere sa te bucuri de melodiile ta preferata cu ajutorul acestor casti stereo. Castie Bluetooth oferite de Hoco te ajuta sa te cufunzi in lumea muzicii. Sunt minunate! Comanda acum castile true wireless!       Iubesti sportul? ...

Descriere


Hoco EW19 Plus Blue

 

Castile True Wireless Hoco EW19 Plus redau un sunet clar si fara intrerupere. Alege acum sa achizitionezi o pereche de casti stereo! Nu vei regreta alegerea facuta!

 

Uita de lumea din jur!
 
Alegere sa te bucuri de melodiile ta preferata cu ajutorul acestor casti stereo. Castie Bluetooth oferite de Hoco te ajuta sa te cufunzi in lumea muzicii. Sunt minunate! Comanda acum castile true wireless!
 
 
 
Iubesti sportul?
 
Daca obisnuiesti sa iesi la alergat aceste casti TWS sunt special facute pentru tine! Castile wireless sunt rezistente la picaturle de apa si transpiratie. Nu mai sta pe ganduri! Adauga acum in cos castile fara fir!

 

Poarta-le toata ziua!
 
Vechile casi half in ear te incomodau? Nu este cazul si acestor casti Bluetooth oferite de noi! Acestea au un design ergonomic, astfel ca sunt facute pentru utilizarea indelungata. Alege acum castile cu microfon!
 
 
 
,,Hei Siriinch
 
Vrei sa pornesti asistentul vocal in timp ce ai castile fara fir? Acum este posibil! Castile handsfree Hoco iti ofera posibilitatea sa-l accesezi oricand. Nu-i asa ca ne-am gandit la toate? Achizitioneaza-le acum!
 
Specificatii:
 
Microfon incorporat: DA
 
Timp asteptare: 180 ore
 
Timp convorbire/muzica: 4 ore
 
Compatibilitate: Android, Apple, orice alt device cu conexiune Bluetooth
 
Versiune Bluetooth: 5.3Dimensiuni carcasa: 52.5 x 44.5 x 23 mm
 
Capacitate carcasa: 300mAh
 
Capacitate casca: 30mAh

6931474791009

Conectivitate Tip Casti True Wireless
Interfata Bluetooth
Versiune Bluetooth v5.3
Autonomie 4 ore de convorbire
Functii si Tehnologii Bluetooth Da
Microfon Da
Caracteristici fizice Greutate (Kg) 0.040
Culoare Albastru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hoco EW19 Plus Blue de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hoco EW19 Plus Blue sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.