HMS Set 4 benzi elastice GU04

de la 46,99 lei (3 magazine)
Set benzi elastice HMS GU04  este utilizata in special in sporturile de competitie si mai precis in exercitile de incalzire. Principalul avantaj al produsului este durabilitatea sa. Este garantat de calitatea materialelor utilizate in timpul productiei. Acesta este folosita pentru a efectua exercitii generale de dezvoltare si reabilitare si sunt, de asemenea, un plus ideal pentru antrenamentul aerobic. Setul contine 4 benzi elastice de diferite niveluri de rezistenta pentru o ...

Descriere


HMS Set 4 benzi elastice GU04

Set benzi elastice HMS GU04 este utilizata in special in sporturile de competitie si mai precis in exercitile de incalzire. Principalul avantaj al produsului este durabilitatea sa. Este garantat de calitatea materialelor utilizate in timpul productiei. Acesta este folosita pentru a efectua exercitii generale de dezvoltare si reabilitare si sunt, de asemenea, un plus ideal pentru antrenamentul aerobic. Setul contine 4 benzi elastice de diferite niveluri de rezistenta pentru o diversificare cat mai mare a antrenamentului.

Specificatii tehnice:

  • Material: latex
  • Culoare, dimensiuni, niveluri de rezistenta:
    • negru - 600 x 50 x 1.2 mm - 18 - 25 kg
    • albastru - 600 x 50 x 0.9 mm - 13.5 - 20.5 kg
    • rosu - 600 x 50 x 0.7 mm - 9 - 16 kg
    • galben - 500 x 50 x 0.4 mm - 4.5 - 7 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HMS Set 4 benzi elastice GU04 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HMS Set 4 benzi elastice GU04 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.