Hartmann Manusi nepudrate din nitril Peha-Soft, marimea L, 100 bucati

53,49 lei (1 magazin)
Manusi de examinare fara latex, de unica folosinta, echipament personal de protectie, realizate din cauciuc nitril moale, de culoare alba, nepudrate. Manusile Peha-soft prezinta suprafata clorinata la interior, ce ajuta la o imbracare mai usoara, textura speciala in zona degetelor pentru aderenta optima, elasticitate crescuta si rezistenta la rupere. Pot fi folosite in contact direct cu alimente. Forma de prezentare: 100 bucati ...

Descriere


Hartmann Manusi nepudrate din nitril Peha-Soft, marimea L, 100 bucati

Manusi de examinare fara latex, de unica folosinta, echipament personal de protectie, realizate din cauciuc nitril moale, de culoare alba, nepudrate.
Manusile Peha-soft prezinta suprafata clorinata la interior, ce ajuta la o imbracare mai usoara, textura speciala in zona degetelor pentru aderenta optima, elasticitate crescuta si rezistenta la rupere. Pot fi folosite in contact direct cu alimente.

Forma de prezentare: 100 bucati

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hartmann Manusi nepudrate din nitril Peha-Soft, marimea L, 100 bucati de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hartmann Manusi nepudrate din nitril Peha-Soft, marimea L, 100 bucati sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.