Nivea Antiperspirant solid Black & White Invisible Bulldog Original 50 ml

13,99 lei (1 magazin)
Căutați protecție invizibilă împotriva transpirației? Alegeți un antiperspirant care nu lasă pete. Descoperiți un antiperspirant inovator, cu adevărat eficient, într-un nou design modern, cu un parfum masculin revigorant, care protejează împotriva transpirației și mirosurilor până la 48 de ore. Ambalajul modern garantează o aplicare ușoară, este 100% reciclabil și s-a folosit cu 30% mai puțin plastic. În același timp, vă protejează și hainele. Compoziția ant ...

Descriere


Nivea Antiperspirant solid Black & White Invisible Bulldog Original 50 ml

Căutați protecție invizibilă împotriva transpirației? Alegeți un antiperspirant care nu lasă pete. Descoperiți un antiperspirant inovator, cu adevărat eficient, într-un nou design modern, cu un parfum masculin revigorant, care protejează împotriva transpirației și mirosurilor până la 48 de ore. Ambalajul modern garantează o aplicare ușoară, este 100% reciclabil și s-a folosit cu 30% mai puțin plastic. În același timp, vă protejează și hainele. Compoziția antiperspirantului cu o tehnologie unică patentată previne apariția urmelor albe pe hainele negre și ajută la prevenirea apariției petelor galbene care pot apărea pe hainele albe în timp.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nivea Antiperspirant solid Black & White Invisible Bulldog Original 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nivea Antiperspirant solid Black & White Invisible Bulldog Original 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.