Gorenje GT641KB

949,90 lei (1 magazin)
Spatiu suficient pentru orice tigaie sau oala Suprafata de gatit marita (pana la 20%) si distanta mai mare dintre arzatoare ofera spatiu amplu pentru toate dimensiunile de tigai si oale. Designul elegant si plat permite oalelor foarte mari sa fie usor mutate si folosite fara distractie, cu o stabilitate excelenta pentru toate aventurile tale culinare. Pentru diferite dorinte si nevoi, noi plite pe gaz sunt disponibile in diferite dimensiuni, culori si materiale, inclusiv otel ino ...

Descriere


Gorenje GT641KB

Spatiu suficient pentru orice tigaie sau oala

Suprafata de gatit marita (pana la 20%) si distanta mai mare dintre arzatoare ofera spatiu amplu pentru toate dimensiunile de tigai si oale. Designul elegant si plat permite oalelor foarte mari sa fie usor mutate si folosite fara distractie, cu o stabilitate excelenta pentru toate aventurile tale culinare. Pentru diferite dorinte si nevoi, noi plite pe gaz sunt disponibile in diferite dimensiuni, culori si materiale, inclusiv otel inoxidabil, metal si sticla calita. Noile plite pe gaz prezinta, de asemenea, materiale imbunatatite, ceea ce le face mai rezistente la zgarieturi, mai usor de curatat si o viata mai lunga.

 
Comoditate

Aprinderea arzatorului cu o singura mana ofera un plus de confort si un control usor al plitei pe gaz. Pentru a activa arzatorul pe gaz, pur si simplu apasati butonul in jos si rotiti-l la nivelul dorit cu o mana, in timp ce cealalta mana este libera. Rapid, simplu si eficient. Periajul special indeparteaza zgarieturile minore si amprentele de pe suprafata plitei. In acelasi timp, designul plat si modern il face rapid si usor de curatat si intretinut.

 
Gratare din fonta

Gratarele masive si elegante din fonta sunt extrem de stabile si rezistente chiar si la cele mai ridicate temperaturi. Acestea ofera stabilitate excelenta, durabilitate si design usor de utilizat.

 

 

GT641KB

Caracteristici generale
Tip alimentareGaz
Numar arzatoare4
Numar zone de gatit4
Pozitionare butoaneFrontal
Putere (W)7900
Caracteristici fizice
CuloareNegru/Sticla
Greutate neta13 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gorenje GT641KB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gorenje GT641KB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.