GNC Supliment Alimentar AMP Wheybolic™ Capsuni, 615 g

Cand aveti nevoie de un supliment de proteine care sa se potriveasca cu programul saptamanal de antrenament, apelati la GNC AMP Wheybolic™. Mai mult decat o proteina standard din zer, acest supliment alimentar imbunatatit contine concentrat proteic ultra-purificat, izolat si hidrolizat proteic din zer cu asimilare rapida, care contribuie la cresterea si recuperarea musculara, precum si imbunatatirea rezistentei si raspunsul anabolic dupa antrenament. In plus, puteti utiliza acest ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


GNC Supliment Alimentar AMP Wheybolic™ Capsuni, 615 g

Cand aveti nevoie de un supliment de proteine care sa se potriveasca cu programul saptamanal de antrenament, apelati la GNC AMP Wheybolic™.

Mai mult decat o proteina standard din zer, acest supliment alimentar imbunatatit contine concentrat proteic ultra-purificat, izolat si hidrolizat proteic din zer cu asimilare rapida, care contribuie la cresterea si recuperarea musculara, precum si imbunatatirea rezistentei si raspunsul anabolic dupa antrenament.

In plus, puteti utiliza acest supliment inainte sau dupa antrenamente si cardio sau chiar in zilele fara pregatire si intre mese, in functie de nevoile dvs. individuale.
BeneficiiDovedit pentru a creste puterea si masa musculara cu 30% in doar 8 saptamani;
Excelent pentru utilizare inainte si dupa antrenamente si in sesiunile de cardio, precum si in zilele fara pregatire si intre mese;
Sprijina forta, performanta si stamina.
Ofera suport muscular anabolic si recuperare eficienta si ajuta la hranirea musculaturii in timp ce va recuperati de la un antrenament intens;
Complexul Enhanced Wheybolic™ include 40g de proteine, 15g de BCAA, 10g de leucina, 1g de Velositol® si 400mg de ProHydrolase® Proteaza Enzyme Blend per portia de servire;
Fara gluten, cu aroma delicioasa.
▪ Intr-un studiu randomizat, dublu-orb, controlat placebo, timp de 8 saptamani au fost testati 33 de barbati sanatosi care au comparat eficacitatea proprietatilor proteinelor din zer- leucina cu un carbohidrat izocaloric consumat placebo inainte si dupa efectuarea studiului. Voluntarilor carora li s-a administrat proteina din zer-leucina li s-a observat o imbunatatire a fortei musculare comparativ cu lotul placebo. De asemenea prin administrarea proteinei din zer-leucina s-a putut observa cresterea sectiunii musculare transversale comparativ cu cea initiala.
^ Atunci cand este utilizat impreuna cu un program de exercitii fizice.
Intr-un studiu randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo, efectuat la 30 de voluntari sanatosi de sex masculin, comparativ cu 1 set de rezistenta (RT) + activitate sau cu carbohidrati placebo la 2 seturi RT, fara suplimente, grupul activ a prezentat castiguri egale in forta musculara maxima si rezistenta musculara in comparatie cu grupul martor.
◆ Intr-un studiu clinic incrucisat dublu-orb, randomizat, care include 20 de subiecti de sex masculin, sanatosi, antrenati , care au luat 10g de proteina din zer plus 10g leucina imediat dupa antrenament, au prezentat cresteri semnificative in proteina cheie asociata cu sinteza proteinelor musculare.
*Produsul trebuie consumat ca parte a unei diete echilibrate.

GNC AMP Wheybolic™ cu Aroma de Crema de Capsuni
Mod de administrareCa supliment alimentar, adaugati 2 cupe in 240 ml de apa rece sau orice alta bautura preferati. Wheybolic® poate fi consumat dimineata pe stomacul gol, inainte si/sau dupa antrenament. Pentru rezultate maxime, consumati cele 2 portii de serviri, de doua ori pe zi in combinatie cu programul de exercitii fizice.
Alte ingredienteamestec proteic Wheybolic (izolat proteic din zer, hidrolizat proteic din zer), arome naturale si artificiale, frisca (ulei de floarea soarelui, parti solide din sirop de porumb, cazeinat de sodiu, mono si digliceride, fosfat dipotasic, fosfat tricalcic, lecitina din soia, tocoferoli), lecitina, acid citric, pudra din suc de sfecla (colorant), amestec de gume (guma celuloza, xanthan, caragenan), sucraloza, acid tartric, acesulfam de potasiu.
Continelapte si soia.
AtentionariA nu se folosi pentru scaderea in greutate. Produsul poate suferi decantari semnificative. Consultati medicul dumneavoastra inainte de a folosi acest produs daca sunteti insarcinata, alaptati, sau folositi vreun tratament medicamentos, ori aveti vreo afectiune medicala. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de o interventie chirurgicala. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Produsul a fost testat pentru peste 145 de substante continute in Lista Interzisa a Agentiei Mondiale de Anti-Doping (WADA) via protocolul de testare #ICPO307.
Nu continegluten.
Conditii de pastrareIn ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei.
Termen de valabilitateVezi data mentionata pe ambalaj.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GNC Supliment Alimentar AMP Wheybolic™ Capsuni, 615 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GNC Supliment Alimentar AMP Wheybolic™ Capsuni, 615 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.