GymBeam Eye Support 90 caps.

98,90 lei (1 magazin)
Suplimentul alimentar pentru sănătatea ochilor este un complex unic cu vitaminele A, B2 și zinc, care ajută la menținerea vederii normale. De asemenea, beta-carotenul, luteina, zeaxantina și alte ingrediente funcționale le completează perfect efectele. Acest supliment este sub formă practică de capsule și va fi un ajutor excelent dacă lucrați la calculator ore îndelungate sau doriți să vă îngrijiți vederea. ...

Descriere


GymBeam Eye Support 90 caps.

Suplimentul alimentar pentru sănătatea ochilor este un complex unic cu vitaminele A, B2 și zinc, care ajută la menținerea vederii normale. De asemenea, beta-carotenul, luteina, zeaxantina și alte ingrediente funcționale le completează perfect efectele. Acest supliment este sub formă practică de capsule și va fi un ajutor excelent dacă lucrați la calculator ore îndelungate sau doriți să vă îngrijiți vederea.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GymBeam Eye Support 90 caps. de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GymBeam Eye Support 90 caps. sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.