Family Pound Napron pentru pus sub brad, 97 cm, poliester, lavabil, Rosu/Gri 58277A

de la 45,00 lei (9 magazine)
De Craciun, bradul sub care punem cadouri este decoratiunea cea mai indragita. Puteti acoperi cu usurinta baza sau suportul pe care ati asezat bradul de Craciun cu acest napron. Gaura din mijloc este inconjurata de trunchiul copacului, datorita elementelor de fixare cu velcro. Prinde acele sau rasina care cad.   Caracteristici generale:   Material: circular din poliester, cu motive festive Dimensiune: 97 cm Usor de instalat Lavabil Se poate calc ...

Descriere


Family Pound Napron pentru pus sub brad, 97 cm, poliester, lavabil, Rosu/Gri 58277A

De Craciun, bradul sub care punem cadouri este decoratiunea cea mai indragita. Puteti acoperi cu usurinta baza sau suportul pe care ati asezat bradul de Craciun cu acest napron. Gaura din mijloc este inconjurata de trunchiul copacului, datorita elementelor de fixare cu velcro. Prinde acele sau rasina care cad.
 
Caracteristici generale:
 
Material: circular din poliester, cu motive festive
Dimensiune: 97 cm
Usor de instalat
Lavabil
Se poate calca
Culoare: Rosu/Gri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Family Pound Napron pentru pus sub brad, 97 cm, poliester, lavabil, Rosu/Gri 58277A de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Family Pound Napron pentru pus sub brad, 97 cm, poliester, lavabil, Rosu/Gri 58277A sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.