Family Pound Ghirlanda luminoasa, 2.85 m, 20 LED-uri, 2 x AA, forma flori, Multicolor 56518

de la 33,91 lei (7 magazine)
O ghirlanda de flori colorate care radiaza caldura. Florile si microfibrele din mijloc sunt iluminate de LED-uri colorate, oferind casei tale o experienta vizuala minunata din toate directiile. Poate fi ideal pentru decorarea pomilor de Craciun, ghirlande, rafturi, coroane, perdele. Datorita consumului redus de energie al sursei de lumina LED, acesta poate fi actionat cu o baterie pentru o lunga perioada de timp.    Caracteristici generale:   Dimensiun ...

Descriere


Family Pound Ghirlanda luminoasa, 2.85 m, 20 LED-uri, 2 x AA, forma flori, Multicolor 56518

O ghirlanda de flori colorate care radiaza caldura. Florile si microfibrele din mijloc sunt iluminate de LED-uri colorate, oferind casei tale o experienta vizuala minunata din toate directiile. Poate fi ideal pentru decorarea pomilor de Craciun, ghirlande, rafturi, coroane, perdele. Datorita consumului redus de energie al sursei de lumina LED, acesta poate fi actionat cu o baterie pentru o lunga perioada de timp. 
 
Caracteristici generale:
 
Dimensiunea matritei: 60 x 60 mm 
Sursa de lumina: LED 
Numar de LED-uri: 20 buc 
Distanta LED-urilor: 15 cm
Sursa de alimentare: 2 baterii AA 1,5V (nu sunt incluse) 
Lungimea sectiunii de iluminat: ~ 2,85 m 
Lungimea cablului la suportul bateriei: 30 cm 
Protectie: IP20
Tehnologie LED 
Functionarea bateriei 
Nu necesita curent electric, poate fi amplasat oriunde 
Nu se incalzeste, este sigur 
Cu cablu transparent, subtire 
PORNIT / OPRIT.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Family Pound Ghirlanda luminoasa, 2.85 m, 20 LED-uri, 2 x AA, forma flori, Multicolor 56518 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Family Pound Ghirlanda luminoasa, 2.85 m, 20 LED-uri, 2 x AA, forma flori, Multicolor 56518 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.