Fakir Ojo (Sticla/Inox)

165,99 lei (1 magazin)
Inca din 1933, Fakir Hausgeraete GmbH (divizia de electrocasnice a Nilco Reinigungsmaschinen GmbH Germania) s-a aflat in avangarda echipamentelor de curatare cu inovatiile sale, designul aparte al produselor sale si constructia de calitate. A ramas neschimata pana astazi preocuparea noastra constanta pentru calitate si pentru satisfactia clientilor nostri.   Fakir Hausgeräte a fost desemnata The Brand of the Century 2016 (Marke des Jahrhunderts 2016) , intrand ast ...

Descriere


Fakir Ojo (Sticla/Inox)

Inca din 1933, Fakir Hausgeraete GmbH (divizia de electrocasnice a Nilco Reinigungsmaschinen GmbH Germania) s-a aflat in avangarda echipamentelor de curatare cu inovatiile sale, designul aparte al produselor sale si constructia de calitate. A ramas neschimata pana astazi preocuparea noastra constanta pentru calitate si pentru satisfactia clientilor nostri.

 

Fakir Hausgeräte a fost desemnata The Brand of the Century 2016 (Marke des Jahrhunderts 2016), intrand astfel in elita marcilor germane cu traditie si continuitate in fabricarea de produse inovative si de o calitate renumita.

 

Fakir Hausgeräte a primit si renumitul premiu Plus X Award 2016: Cea mai inovativa marca in domeniul aspiratoarelor.

 

Fierbator Electric Fakir Ojo, 1.8L, 2200w, Oprire automata, Iluminare LED, Sticla/Inox

 

Designul elegant impreuna cu performanta ridicata

Fierbatorul de apa Fakir Ojo va permite sa obtineti rapid apa calda printr-o singura apasare de buton. Datorita constructiei din sticla, acest fierbator de apa are un aspect elegant si ofera o utilizare sigura. Cu acest produs de inalta performanta, care poate satisface toate nevoile utilizatorilor, puteti fierbe cantitatea de apa necesara intr-un timp foarte scurt.

Fierbatorul de apa Fakir Ojo incalzeste rapid apa in vasul sau din sticla rezistenta la caldura. Functionarea acestuia este semnalizata si prin aprinderea luminilor LED de la baza canii. Aceasta lumina LED ofera un aspect elegant si sofisticat. Fierbatorul de apa Fakir Ojo Cam se opreste automat dupa ce apa a fiert, prevenind astfel supra-incalzirea sau functionarea fara apa.

Fierbatorul de apa Fakir Ojo va fi cel mai mare ajutor in bucatarie datorita utilizarii sale ergonomice. Manerul izolat termic impiedica accidentele posibile in bucatarie. Datorita capacului blocabil, nu se varsa apa in timpul fierberii si rezistenta acoperita din otel inoxidabil asigura o utilizare de durata. Compartimentul de depozitare a cablului va ajuta sa pastrati ordine pe blatul de lucru. Capacitatea canii de a se roti la 360 de grade face utilizarea foarte usoara.

 

Detalii tehnice:

  • Putere: 2.200 W
  • Capacitate: 1,8 L
  • Oprire automata
  • Capac cu inchidere de siguranta
  • Siguranta la supra-incalzire si la functionarea fara apa
  • Cana fara fir cu rotire la 360°
  • Indicator nivel apa
  • Cana din sticla cu iluminare LED
  • Incalzire rapida
  • Element de incalzire din otel inox ascuns, fara contact cu apa
  • Dimensiuni: 22 x 24 x 15 cm (I x L x A)
  • Greutate: 1,09 kg

9281001

Caracteristici generale Putere (W) 2200
Capacitate (l) 1.8
Capac Da
Functii Oprire automata Da
Caracteristici tehnice Material Sticla
Culoare Argintiu
Dimensiuni 22 x 24 x 15 cm
Greutate (Kg) 1.09

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fakir Ojo (Sticla/Inox) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fakir Ojo (Sticla/Inox) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.