Fakir Airfryer Premium Chefry 8,5L (Negru)

1.099,99 lei (1 magazin)
Inca din 1933, Fakir Hausgeraete GmbH (divizia de electrocasnice a Nilco Reinigungsmaschinen GmbH Germania) s-a aflat in avangarda echipamentelor de curatare cu inovatiile sale, designul aparte al produselor sale si constructia de calitate. A ramas neschimata pana astazi preocuparea noastra constanta pentru calitate si pentru satisfactia clientilor nostri.   Fakir Hausgeräte a fost desemnata The Brand of the Century 2016 (Marke des Jahrhunderts 2016) , intrand ast ...

Descriere


Fakir Airfryer Premium Chefry 8,5L (Negru)

Inca din 1933, Fakir Hausgeraete GmbH (divizia de electrocasnice a Nilco Reinigungsmaschinen GmbH Germania) s-a aflat in avangarda echipamentelor de curatare cu inovatiile sale, designul aparte al produselor sale si constructia de calitate. A ramas neschimata pana astazi preocuparea noastra constanta pentru calitate si pentru satisfactia clientilor nostri.

 

Fakir Hausgeräte a fost desemnata The Brand of the Century 2016 (Marke des Jahrhunderts 2016), intrand astfel in elita marcilor germane cu traditie si continuitate in fabricarea de produse inovative si de o calitate renumita.

 

Fakir Hausgeräte a primit si renumitul premiu Plus X Award 2016: Cea mai inovativa marca in domeniul aspiratoarelor.

 

 

Fakir AIR FRYER PREMIUM CHEFRY, noul Chef din bucataria dumneavoastra



Meniu cu optiuni variate

Friteuza cu aer cald Fakir Premium Chefry Prepara o varietate extinsa de delicii folosind 6 programe de gatit diferite si 4 functii speciale.

 

 

Airfryer cu doua cosuri incapatoare

Cu cele doua cuve de capacitate mare (4.25L fiecare) puteti gati pana la 8,5 litri de mancare odata. Deci puteti prepara cantitati mai mari de alimente in acelasi timp, sau chiar puteti gati doua preparate diferite simultan. Fiecare cos are setarile sale separate pentru temperatura, timp si programe de gatire.

 

 

Shake Food – Avertizarea pentru intoarcerea preparatelor

Cu ajutorul acestei alarme automate, Airfryerul Fakir Premium Chefry va reaminteste sa intoarceti preparatele astfel incat sa obtineti un grad uniform de prajire si o consistenta similara pentru mancarurile pe care le preparati.

 

 

Mod de terminare sincronizata pentru cele doua cosuri
Chiar daca doriti sa pregatiti mancaruri cu timpi diferiti de preparare in cele doua cuve, Fakir Premium Chefry calculeaza pentru dumneavoastra si porneste automat diferitele programe astfel incat mancarurile sa fie gata in acelasi moment.

 

 

Reglarea automata a temperaturii

Este atat de simplu sa folositi Friteuza cu are cald Fakir Premium Chefry. Doar alegeti tipul mancarurilor pe care doriti sa le preparati, iar Chefry alege singur temperatura si timpul necesar prepararii. Dumneavoastra va veti bucura de mancaruri sanatoase si delicioase.

 

 

Program de deshidratare legume si fructe

Pe langa programele speciale pentru gatire, Airfryerul Fakir Premium Chefry are si o functie speciala de deshidratare pentru legumele si fructele dumneavoastra preferate.

 

 

Gusturi sanatoase cu Chefry

Airfryer-ul Premium Chefry va ajuta sa obtineti preparate cu gust, textura si consistenta excelente cu foarte putin ulei sau chiar deloc.

 

 

Programe variate

Este timpul sa va aratati abilitatile culinare cu Fakir Premium Chefry! Cu programele sale de gatit, Fakir Chefry va permite sa pregatiti cu usurinta retete variate, de la mancaruri gatite in tigaie pana la prajituri, peste sau prajituri.

 

 

Afisaj digital

Cu ajutorul ecranului sau digital puteti controla cu usurinta setarile de temperatura, timp si grade.

 

Detalii tehnice:

  • 6 programe de gatit diferite (Carne rosie, Pui si peste, Deshidratare legume si fructe, Coacere, Cartofi prajiti, Pastrare la cald) si 4 functii speciale (Gatire in cosul din stanga/dreapta, Alerta amestecare mancare, Gatire cu terminare sincronizata, Gatire in doua cosuri independent)
  • Putere: 2.400 W
  • Capacitate totala: 8.5 L (doua cosuri separate: 4.25L + 4.25L)
  • Gatire simultana cu programe separate in cele doua cosuri, cu functie de terminare sincronizat
  • Shake food – avertizare intoarcere preparate la 2/3 din timpul de preparare
  • Program deshidratare legume si fructe
  • Functie de oprire/pauza
  • Posibilitate de ajustare temperatura si timp de preparare in functie de preferinte
  • Afisaj digital
  • Cosuri din material antiaderent si usor de curatat
  • Dimensiuni: 40,50 x 47,50 x 36,30 cm
  • Greutate: 8,82 kg

 

9285001

Caracteristici generale Tip friteuza Cu aer cald
Putere (W) 2400
Numar programe 9
Capacitate cos (kg): 9
Lungime (mm) 400
Latime (mm) 470
Inaltime (mm) 360
Greutate (Kg) 8.8
Culoare Negru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fakir Airfryer Premium Chefry 8,5L (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fakir Airfryer Premium Chefry 8,5L (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.