EKWB 3831109867860

de la 24,99 lei (2 magazine)
EK Water Blocks EK-Cable PWM Splitter - 10cm     EK Water Blocks sau EKWB este de departe cel mai mare producator de racire a apei din lume in acest moment. Interesant este ca nu este o companie chineza si nici din SUA. De asemenea, nu este o companie din Germania sau Anglia, ceea ce ar parea o solutie mai sensibila. EK Water Blocks are sediul in Ljubijan, Slovenia. Compania a fost fondata de Edvard Konig, un maniac al racirii cu apa, care a dat initialele marcii, ca ...

Descriere


EKWB 3831109867860

EK Water Blocks EK-Cable PWM Splitter - 10cm

 

 

EK Water Blocks sau EKWB este de departe cel mai mare producator de racire a apei din lume in acest moment. Interesant este ca nu este o companie chineza si nici din SUA. De asemenea, nu este o companie din Germania sau Anglia, ceea ce ar parea o solutie mai sensibila. EK Water Blocks are sediul in Ljubijan, Slovenia. Compania a fost fondata de Edvard Konig, un maniac al racirii cu apa, care a dat initialele marcii, cand in 1999 a decis sa-si foloseasca cunostintele despre crearea blocurilor de apa si sa le prezinte lumii sub forma produselor finale. Astazi, de la o mica companie individuala, avem una dintre cele mai mari companii de nisa din lume, despre care Reuters, CNN, CNBC, Forbes, Digital Journal, Yahoo si The Daily News au scris de multe ori. Este o poveste interesanta, deoarece arata cum pasiunea ta in viata poate fi transformata intr-un succes uimitor fara investitori suplimentari si, in ciuda conditiilor nefavorabile, obtine un succes uimitor.

EKWB isi lanseaza intotdeauna produsele pe piata mult mai repede decat concurenta. Este posibil datorita propriei fabrici moderne si a designerilor geniali, care au adesea acces la ultimele stiri. Totul pentru ca produsele EK Water Blocks sunt respectate de producatorii de echipamente informatice. De exemplu, de indata ce AMD sau Nvidia lanseaza o noua placa grafica, unul dintre primele esantioane merge la EKWB pentru a crea blocuri de apa de inalta clasa pentru un model dat. In plus, EKWB are un contact foarte direct cu clientii, puteti chiar sa-l ajutati cu calm pe sef insusi cu idei pentru produse noi sau imbunatatiri la cele existente, ceea ce este cu siguranta rar in lumea corporatiilor recent. Oferta producatorului cu peste cincisprezece ani de experienta include nu numai blocuri de apa, ci si rezervoare, racitoare, pompe, accesorii, cuplaje, precum si seturi complete de racire a apei.

Racirea cu apa a fost un interes de nisa, iar acum este utilizata in tot mai multe computere si este aproape intotdeauna utilizata in seturile de jocuri high-end. Doar ca, cu cele mai recente placi grafice cu procesor dual care pot emite pana la 500 W de caldura, racirea obisnuita cu aer nu este capabila sa o faca. Racirea cu apa este pur si simplu mult mai eficienta si nu face zgomot ca un aspirator vechi. Computerul este acum mai stabil si chiar si dupa cateva ore de redare in inalta definitie, nu trebuie sa ne facem griji ca ceva se va prabusi sau ca placa de baza va bloca potentialul de calcul, astfel incat computerul sa nu se supraincalzeasca. La urma urmei, probabil ca nu exista nimic mai rau decat intarzierea si o scadere a numarului de cadre la jumatate in timpul unui meci cu prietenii. Nimeni dupa ce a pierdut un meci nu va crede ca este vina supraincalzirii echipamentului si a asa-numitului underclocking. In plus, racirea cu apa va permite sa overclockati procesorul si placa grafica la o viteza mult mai mare si sa utilizati potentialul lor cat mai mult posibil. Un alt avantaj al racirii cu apa este si lipsa de praf si efectul optic. Cu carcasele cu fereastra, intregul computer poate arata ca o opera de arta de inalta clasa, care se reflecta cel mai bine in galeriile forumurilor de internet dedicate racirii cu apa.

 

Date tehnice:

      • Nume: EK Water Blocks EK-Cable PWM Splitter - 10cm
      • Aplicatie: splitter pentru ventilatoarele computer PWM
      • Cod EAN: 3831109867860
      • Cod producator: 3831109867860
      • Lungime: 100 mm
      • Culoare: Negru
      • Tipul cablului: cu panglica de protectie
      • Conexiune:
            • 1x tata PWM cu 4 pini
            • 2x PWM femela cu 4 pini
      • Compatibilitate cu ventilatoarele standard:
            • PWM cu 4 pini
            • Cu 3 pini

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul EKWB 3831109867860 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru EKWB 3831109867860 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.