DIGI DS-782B 15/30 kg

1.606,50 lei (1 magazin)
Digi DS-782B 15/30 kg  este un cantar cu timp de raspuns rapid la modificarile de greutate, cu consum redus de energie si structura compacta, cu cantarire precisa. Este ideal in afaceri precum  Retail sau HoReCa. Are dipsly  LCD,  care afiseaza clar si vizibil datele, inclusiv in medii cu lumina deosebit de puternica. Cantarul ofera informatii cu privire la greutate ( 5 cifre), pret unitar ( 5 cifre) si pret total ( 6 cifre). Tastatura cantarulu ...

Descriere


DIGI DS-782B 15/30 kg

Digi DS-782B 15/30 kg este un cantar cu timp de raspuns rapid la modificarile de greutate, cu consum redus de energie si structura compacta, cu cantarire precisa. Este ideal in afaceri precum Retail sau HoReCa.

Are dipsly LCD, care afiseaza clar si vizibil datele, inclusiv in medii cu lumina deosebit de puternica. Cantarul ofera informatii cu privire la greutate ( 5 cifre), pret unitar ( 5 cifre) si pret total ( 6 cifre).

Tastatura cantarului este rezistenta la apa si este formata din 33 butoane: buton On/Off, 10 butoane numerice, 7 butoane operationale si 15 butoane presetabile. 

Cadrul este rezistent la socuri, suprasarcini si la stropiri cu lichide. Se poate utiliza fara probleme in medii cu umiditate crescuta, de pana la 85%.

Pentru produsele care cantaresc maxim 15kg, va afisa greutatea cu o precizie de 5g, iar pentru produsele care cantaresc maxim 30kg, va afisa greutatea cu o precizie de 10g, deoarece cantarul are scala dubla de masurare si precizie.

Cantarul Digi DS-782 poate fi alimentat de la priza (220-240V), dar poate functiona si pe baza de acumulator (5Ah).  Poate functiona continuu pana la 380 ore la o incarcare a acumulatorului, daca functia de iluminare a ecranului este oprita. Digi DS-782 este dotat cu functie de control ce adapteaza consumul de curent la sursa la care acesta este conectat. Daca este conectat la priza, cantarul va folosi energia astfel furnizata, indiferent daca este echipat cu acumulator sau nu. Daca se opreste alimentarea la priza, cantarul va utiliza automat acumulatorul. Daca acumulatorul este aproape descarcat, LED-ul indicator se va aprinde pentru a va semnaliza acest lucru, LED-ul indicator se va aprinde si atunci cand acumulatorul se incarca. Alimentatorul este inclus in pret. 

Temperatura de operare este de la -10°C pana la +40°C.

Are verificare metrologica si Certificat de Conformitate Europeana (CE).

 

 

 

   
 
 
 
Tip
Comercial
 
Material
Plastic
 
Greutate maxima suportata
30 kg
 
Acuratete cantarire
10.0 g
 
Culoare
Alb
 
Tip alimentare
Acumulator la retea
 
Dimensiune platan
300 X 225 mm
 
Afisaj
LCD
 
Greutate
3.5 kg
 
Tip display
LCD
 
Autonomie
380 h
 
Functii
Buton On/Off
 
Temperatura de operare
-10 pana la 40°C
 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DIGI DS-782B 15/30 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DIGI DS-782B 15/30 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.