CAS PR II fara brat 6/15 kg

656,88 lei (1 magazin)
Cas PR Plus II fara brat 6/15 kg  este incadrat in clasa de exactitate III, deoarece beneficiaza de tehnologia MultiRange pentru o precizie crescuta. Este dotat cu afisaj LED ce reduce consumul de energie electrica cu 80-90% fata de versiunile anterioare. Cantarul  poate fi utilizat în macelarii, pescarii, piete, magazine, dar si în alte tipuri de activitati comerciale. Cantarul  este cel mai performant cantar existent pe piata, acumulatorul ...

Descriere


CAS PR II fara brat 6/15 kg

Cas PR Plus II fara brat 6/15 kg este incadrat in clasa de exactitate III, deoarece beneficiaza de tehnologia MultiRange pentru o precizie crescuta. Este dotat cu afisaj LED ce reduce consumul de energie electrica cu 80-90% fata de versiunile anterioare.

Cantarul poate fi utilizat în macelarii, pescarii, piete, magazine, dar si în alte tipuri de activitati comerciale.

Cantarul este cel mai performant cantar existent pe piata, acumulatorul oferindu-i o autonomie crescuta de pana la 300h.

Capacitatea maxima de cantarire este de 15kg, de la 0 la 6kg cu diviziunea de 2g si de la 6 la 15kg cu diviziunea de 5g.

Alimentarea este duala cu  acumulator Pb, 4V, 4A(alimentator 6V inclus) sau cu 3 baterii de 1.5 V.

Temperatura de operare este de -10 ºC ~ +40 ºC.

Are dimensiune platan (L x l): 330 x 235 mm.

Are verificare metrologica si Certificat de Conformitate Europeana (CE).

Tip
Comercial
 
Material
Inox
 
Greutate maxima suportata
30 kg
 
Acuratete cantarire
5.0 g
 
Numar taste
16
 
Culoare
Gri
 
Dimensiune platan
330 x 235 mm
 
Afisaj
LED
 
Port conectare
USB
 
Greutate
3.5 kg
 
Tip display
LCD
 
Model
Fara brat

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CAS PR II fara brat 6/15 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CAS PR II fara brat 6/15 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.