Devia Kintone White

de la 16,99 lei (2 magazine)
Devia Casti Stereo Kintone Jack 3.5mm White (in-ear) Castile Stereo Kintone de la Devia ofera un sunet clar, fara distorsiuni, fiind capabile sa reduca zgomotul de fond astfel incat sa puteti asculta muzica preferata sau sa purtati o discutie telefonica chiar si in mediile mai zgomotoase. Cablul acoperit cu material plastic nu se incurca si transmite sunetul clar si fara distorsiuni. Are telecomanda (cu microfon incorporat) integrata pe fir pentru gestionarea convorbirilor tele ...

Descriere


Devia Kintone White


Devia Casti Stereo Kintone Jack 3.5mm White (in-ear)

Castile Stereo Kintone de la Devia ofera un sunet clar, fara distorsiuni, fiind capabile sa reduca zgomotul de fond astfel incat sa puteti asculta muzica preferata sau sa purtati o discutie telefonica chiar si in mediile mai zgomotoase.

Cablul acoperit cu material plastic nu se incurca si transmite sunetul clar si fara distorsiuni.

Are telecomanda (cu microfon incorporat) integrata pe fir pentru gestionarea convorbirilor telefonice sau a muzicii (play/pause). Nu este nevoie sa indepartati castile de la ureche pentru a vorbi la telefon, doar apasati scurt butonul pentru a raspunde sau mentineti apasat pentru a respinge.

Forma castilor este special creata pentru a se potrivi in ureche, acestea putand fi utilizate timp indelungat fara a provoca dureri. De asemenea forma acestora nu permite caderea usoara.


CARACTERISTICI:
- casti in ear
- izolarea zgomotului de fond
- cablu acoperit cu material plastic
- cablul nu se incurca
- mufa jack 3.5 mm
- telecomanda pe fir
- sunet clar de inalta fidelitate
- echilibrarea tonalitatii sunetelor
- potrivire confortabila
- design ergonomic
- culoare: Alb
- comaptibile cu dispozitivele cu port Jack 3.5 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Devia Kintone White de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Devia Kintone White sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.