Detoolz Ventuza 123mm pentru placi ceramice

de la 40,00 lei (3 magazine)
Dispozitiv ventuză aliaj aluminiu cu un cap, folosit pentru manipularea plăcilor ceramice, geamurilor, parbrizelor etc. Produsul are corpul din aliaj de aluminiu si o ventuză din cauciuc de înaltă calitate, care nu afectează suprafața. Diametrul unei ventuze este de 123 mm. Caracteristici generale: Tip produs: Ventuză simplă Destinat pentru: Transport, manipulare Tip lucrare: Profesional Material: Aliaj aluminiu, ventuze cauciuc Dimensiuni: Diametrul ventuzei 115 m ...

Descriere


Detoolz Ventuza 123mm pentru placi ceramice



Dispozitiv ventuză aliaj aluminiu cu un cap, folosit pentru manipularea plăcilor ceramice, geamurilor, parbrizelor etc. Produsul are corpul din aliaj de aluminiu si o ventuză din cauciuc de înaltă calitate, care nu afectează suprafața. Diametrul unei ventuze este de 123 mm.
Caracteristici generale:

Tip produs: Ventuză simplă
Destinat pentru: Transport, manipulare
Tip lucrare: Profesional
Material: Aliaj aluminiu, ventuze cauciuc
Dimensiuni: Diametrul ventuzei 115 mm
Greutate: 500g
Culoare: Alb metalic


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Detoolz Ventuza 123mm pentru placi ceramice de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Detoolz Ventuza 123mm pentru placi ceramice sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.