Deep Silver Metro Exodus Aurora Limited Edition

Metro Exodus Aurora Limited Edition Xbox One  este un joc de tip  shooter , lansat de  Deep Silver , la data de  22.02.2019 . Caracteristici: Anul 2036. Un sfert de secol dupa ce razboiul nuclear a devastat pamantul, cateva mii de supravietuitori inca se agata de existenta de sub ruinele Moscovei, in tunelurile metroului. Ei s-au luptat impotriva elementelor otravite, au luptat cu fiare mutante si ororile paranormale si au suferit flacarile razboiului ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Deep Silver Metro Exodus Aurora Limited Edition

Metro Exodus Aurora Limited Edition Xbox One este un joc de tip shooter, lansat de Deep Silver, la data de 22.02.2019.


Caracteristici:

  • Anul 2036.
  • Un sfert de secol dupa ce razboiul nuclear a devastat pamantul, cateva mii de supravietuitori inca se agata de existenta de sub ruinele Moscovei, in tunelurile metroului. Ei s-au luptat impotriva elementelor otravite, au luptat cu fiare mutante si ororile paranormale si au suferit flacarile razboiului civil.
  • Dar acum, ca Artyom, trebuie sa fugi de metrou si sa conduci o banda de Rangeri Spartan intr-o calatorie incredibila, care se intinde pe continent, in Rusia post-apocaliptica, in cautarea unei noi vieti in est.
  • Metro Exodus este un shooter epic, bazat pe poveste, de la 4A Games, care combina lupta si stealth-ul moral cu explorarea si supravietuirea oroarei intr-una dintre cele mai imersive lumi de joc create vreodata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Deep Silver Metro Exodus Aurora Limited Edition de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Deep Silver Metro Exodus Aurora Limited Edition sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.