Electronic Arts Mirror's Edge Catalyst Xbox One

Mirror's Edge Catalyst Xbox One Disponibil din 25 Februarie 2016 pe : Playstation 4; Xbox One si Origin pe PC. Minte, mâini si control la unison perfect, impulsurile din creierul tau tradus în miscare fluida pe ecran. Aceasta este experienta principala a lui Mirror's Edge Catalyst. Credinta este extensia în orasul de sticla, ea este avatarul în aceasta lume, si prin ea veti învata sa stapâneasca peisajul urban. Agilitatea credi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Electronic Arts Mirror's Edge Catalyst Xbox One

Mirror's Edge Catalyst Xbox One

Disponibil din 25 Februarie 2016 pe : Playstation 4; Xbox One si Origin pe PC.

Minte, mâini si control la unison perfect, impulsurile din creierul tau tradus în miscare fluida pe ecran. Aceasta este experienta principala a lui Mirror's Edge Catalyst. Credinta este extensia în orasul de sticla, ea este avatarul în aceasta lume, si prin ea veti învata sa stapâneasca peisajul urban. Agilitatea credinta ei este a ta, la fel ca si viteza de competenta. Daca esti destul de bun tot orasul va deveni în cele din urma loc de joaca.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electronic Arts Mirror's Edge Catalyst Xbox One de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electronic Arts Mirror's Edge Catalyst Xbox One sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.